Skip to content

Schrijf je in voor KinderVakantieWerk Nederweert 2016

Glendi
25 mei 2016 | 8:30

Advertentie

KVW NederweertOok dit jaar wordt er weer een week KinderVakantieWerk georganiseerd (maandag 22 t/m vrijdag 26 augustus) en een Wandel4Daagse (woensdag 24 t/m zaterdag 27 augustus). Let op, dit is een week eerder als gebruikelijk vanwege de Nederweert kermis. Net als andere jaren kun je je hier voor inschrijven op vier woensdagmiddagen tussen 12.00 en 14.00 uur:

  • 8 juni – Haazehoof
  • 15 juni – Reigershorst
  • 22 juni – Kerkvoorziening Budschop
  • 29 juni – Pinnenhof

In mei worden er op school folders/inschrijfformulieren uitgedeeld. Deze kun je bij de inschrijving ingevuld meebrengen. Wanneer je je in komt schrijven, krijg je uitgebreide informatie mee in de vorm van een boekje. Om kosten te besparen worden deze boekjes alleen meegegeven aan degene die zich inschrijft.

KinderVakantieWerk Nederweert

De bijdrage voor deze week, incl. wandelvierdaagse, is, evenals vorig jaar, € 15. Wanneer je ook voor de overnachting kiest, betaal je € 5 extra. Mocht je je alleen voor de Wandel4Daagse in willen schrijven is de bijdrage € 6,50. Houd er rekening mee dat er geen pinmogelijkheid is, dus graag gepast contant betalen. Na 29 jun kan de organisatie geen inschrijvingen meer accepteren.

Je kunt op iedere locatie terecht en hoeft dus niet te wachten tot ze bij jou in de buurt zijn. Wanneer je ouders op dit tijdstip geen tijd vrij kunnen maken, zou je opa, oma, buurvrouw of iemand anders kunnen vragen om je in te schrijven.

Dit jaar zal Jacques Vriens op donderdag en vrijdag exclusief voor deelnemers aan KVW Nederweert enkel voorstellingen verzorgen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie