Skip to content

Wichteroptocht Nederweert

Redactie
26 januari 2016 | 14:52

Advertentie

Wichteroptocht NederweertDe basisscholen (Bongerd, Budschop, Kerneel, Klimop), de kindercentra (3 Turf Hoog, Hummelhoeve, Hoera, IkOok) en het Citaverde College organiseren, net als vorig jaar, gezamenlijk een wichteroptocht op vrijdag 5 februari.

De kinderen van deze scholen en kindercentra zijn al weken aan het denken en knutselen om maar met de mooiste en/of lolligste creatie voor de dag te komen om zo in de prijzen te kunnen vallen. Papier, kippengaas, behangplaksel of verf, werkelijk alles hebben ze uit de kast of uit de garage gehaald om hun fantasie er op los te kunnen laten. En het beloofd een schitterend spektakel te worden.

Maar alleen de kinderen kunnen de optocht niet laten slagen. Daar horen dikke rijen publiek bij. Mensen die lachen met de grappen, mensen die klappen voor de pronkstukken, mensen die trots zijn omdat hun kinderen of kleinkinderen meelopen en mensen die gewoon genieten van het plezier van de kinderen. Moeders, vaders, kinderen, opa’s en oma’s, tantes, oompjes en buren kom genieten van het enthousiasme van alle kinderen.

LET OP

De route start om 11.11 uur vanaf de Schoolstraat – Brugske – Pastoor van de Steenstraat – Lambertusstraat – Brugstraat – Kerkstraat (tot aan de kerk). De optocht komt dit jaar dus langs Zorgcentrum St. Joseph! Om dit mooie kinderspektakel te laten slagen, is de organisatie genoodzaakt de wegen op de optochtroute af te sluiten van 10.45 tot 12.00 uur, voor de veiligheid van de kinderen. De tandartsen en huisartsen van Agneshof zijn tijdens de optocht niet bereikbaar met de auto!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie