Skip to content

Bibliocenter bijna de Beste Bieb van Nederland

Redactie
27 november 2015 | 19:45

Advertentie

BibliocenterBibliocenter heeft vandaag een prachtige tweede plaatst behaald tijdens de verkiezing “Beste Bibliotheek van Nederland”. Ze waren een van de zes genomineerde bibliotheken en de enige bibliotheek uit Limburg, Noord-Brabant en Zeeland.  “De grootste troef is het aardige en goed geïnformeerde personeel. Geen moeite is hen te veel” zegt de mystery guest die ergens in de zomermaanden een undercover bezoek bracht aan de genomineerde bibliotheken.

De nominatie geeft extra energie en een stimulans om Bibliocenter nog meer tot een plek te maken die er toe doet en waar mensen zich kunnen blijven ontwikkelen. Een plek voor de hele gemeenschap.

Bibliocenter is omgevormd van traditionele bibliotheek naar een centrum waar ontwikkeling, leren en ontmoeting centraal staan naar het concept van de Engelse Idea Store. De jury benoemt de mooie programmering, de inloopspreekuren, de activiteiten voor Taal&Werk en de samenwerking met het UWV. De geheime gast ervaart de bibliotheek Weert als een aantrekkelijke, eigentijdse plek met een no-nonsense inrichting en een goede koffiehoek waar het goed vertoeven is. “Overal zitten mensen te lezen of te werken, alleen of in groepjes en zelfs de jongeren hebben de bibliotheek ontdekt en zitten lekker te chillen”. Het uitstekende aanbod van kranten en tijdschriften, de verleidelijke dvd-collectie, het actuele aanbod, de klantvriendelijke website en de schappelijke tarieven worden extra vermeld. Maar het mooiste is toch: “nieuwe leden voelen zich duidelijk welkom. Van de bibliotheek in Weert krijg je een glimlach op je gezicht.

Advertentie

1 Reactie

  1. Vraag me af wat jongeren in bibliocenterr lekker zitten te schillen?
    Een appeltje ????


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie