Skip to content

Mishandeling van een invalide man en zijn buurvrouw

Redactie
3 oktober 2015 | 14:38

Advertentie

politiewagenDe politie hield vrijdagochtend rond 10.30 uur een 61-jarige man uit Someren aan bij zijn woning. Hij zou even daarvoor betrokken zijn geweest bij een mishandeling van een invalide man en zijn buurvrouw uit Leende.

Mishandeling van een invalide man en zijn buurvrouw

De twee kwamen even daarvoor aan bij een parkeerplaats aan de Keelvenweg in Someren voor een wandeling met de honden. Toen de man zijn auto wilde parkeren op de invalideparkeerplaats, bleek daar een auto dwars over drie van de vier parkeerplekken voor invaliden te staan. De man parkeerde zijn auto op de enige nog vrije parkeerplek, terwijl zijn buurvrouw haar auto een stukje verderop parkeerde.

Aangesproken
Terwijl de honden aangelijnd werden, kwam de eigenaar richting de fout geparkeerde auto gelopen met zijn honden. De invalide man sprak hem aan over zijn parkeergedrag en kreeg daarop een aantal vuistslagen te verwerken. Toen de buurvrouw de ruzie wilde sussen, kreeg ook zij klappen te verwerken. Toen de man de politie wilde bellen en foto’s van zijn belager wilde maken, werd hij opnieuw hard geslagen en uitgescholden.

Auto vernield
De verdachte schopte vervolgens tegen de auto van de man en ging ervandoor. De man liep als gevolg van de mishandeling een dikke, bloedende lip over. Zijn buurvrouw had een diepe snee in haar lip en een pijnlijk scheenbeen. De twee werden behandeld door ambulancepersoneel dat ter plaatse kwam.

Aanhouding
Aan de hand van het kenteken achterhaalden agenten de identiteit verdachte. Hij bleek gewond aan zijn hand, vermoedelijk een gevolg van de gepleegde mishandelingen. Hij verklaarde spijt te hebben en zit vast voor verder onderzoek.

Advertentie

2 Reacties

  1. Wat lopen er tegenwoordig toch veel hufters rond, als je ze aanspreekt op hun aso gedrag rammen ze er gelijk op. Vastzetten die hap

  2. Jammer dat het vasthouden van dergelijke aso’s de gemeenschap geld kost.
    Het moet toch mogelijk zijn om zo’n hufter te veroordelen tot betaling van alle onkostenen ook nog langer vast te houden.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie