Skip to content

Joost Linsen opent Santa 2B

Redactie
5 augustus 2015 | 15:50

Advertentie

Santa To BeTijdens de aankomende kermis is er een speciale opening in Nederweert. De welbekende kroeg Santa Domingo opent haar deuren namelijk weer. Joost Linsen, eigenaar van Guulke Eten & Drinken, neemt de kroeg over tijdens de kermis. Na 15 jaar gewerkt te hebben in De Santa, blaast hij na 20 jaar afwezigheid nieuw leven in de zaak tijdens de kermis. Het café krijgt dan de naam “Santa 2B”. Of de deuren van dit Nederweerter instituut permanent open zal blijven, zal de kermis gaan uitwijzen.

Joost Linsen opent Santa To Be

Tijdens de kermis is de nieuwe “Santa 2B elke dag open. Van vrijdag tot en met dinsdag is er iedere avond een muzikaal programma gericht op de oude én nieuwe Santa-generatie.

Vrijdagavond begint de kermis met Santa Revival. De echte klassiekers laten dan wederom de vloeren trillen als vanouds. Gaandeweg de avond verandert de muziek naar een moderner tijdperk. Keiharde house knalt er dan weer door de speakers.

Zaterdagavond gaat het dak eraf met rauwe muziek van Guitargangsters & Hellraisers, een rockband met Nederlandse Roots. De andere dagen wordt het stappubliek getrakteerd op de muziek die ze de laatste jaren gewend waren. Zaterdag en zondag bieden een gevarieerd programma in de vorm van pop, house en rauwe beukmuziek. Met als feestelijk hoogtepunt de terugkeer van traditiegetrouwe dj Darkraver and Gizmo. Hij maakt samen met andere dj’s de zondagavond onveilig tijdens Santamania. Het programma van de rest van de dagen is te zien op de facebookpagina van de Santa Domingo.

Het is een puur conceptcafé. Dit betekent dat het niet alleen de functie van kroeg gaat dragen, er is namelijk ook ruimte voor creativiteit. Het pand staat open voor ideeën, zo is er bijvoorbeeld al sprake van een mogelijke muziekschool binnen de Santa.

Of Santa 2B permanent open blijft, moet het succes van de kermis uitwijzen. De juiste instelling is er in ieder geval.

Advertentie

6 Reacties

  1. Sjiek! Mer ich hoop detj toch met name rock blieftj ipv ‘keihaarde house’, dao is de aoje santa en auch madeira toch neet good van bekoome. Ajje de aoje naam aanhoadj én de aoj jeugd wiltj trukhebbe, mojje auch de aoje muziek dreije 🙂 Vae gaon zeeker dr un paar drinke, heb nog un dael van die broen penninge 😉 En hopelijk nao de kermis auch nog. Hieel vul succes!

    • Inderdaad Robert,
      As dejje ut Santa neumtj, dreitj dan auch de gooje ôjje rockmeziek van toen…

  2. Joost, you are inspirational!
    Your drive, vision and passion for the hospitality industry are exemplary. I applaud your initiative. All the best from down under.
    Peter Janssen, GM of the Cottesloe Beach Hotel in Perth.

  3. Juist niet, er is al genoeg horeca waar alleen maar oude meuk wordt gedraaid. Zou mooi zijn als er eens een cafe is dat wel met de tijd meegaat. Zowel op dancegebied als met rock. En dan niet alleen maar top 40.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30

Advertentie