Skip to content

Ska-band Kwabaal uit Nederweert

Redactie
27 mei 2015 | 13:15

Advertentie

Ska-band Kwabaal

Vanuit Nederweert gaat de nieuwe jonge Ska-band Kwabaal zaterdag 6 juni de strijd aan tijdens de 4e editie van de “Rock Röring Bandbattle” in de Bonte Os te Budel. Vijf acts gaan de muzikale strijd aan voor de felbegeerde prijs van openingsact op het “Rock Röring Festival 2015“. De deelnemers maken daarmee kans om het podium te delen met niemand minder dan Lucas Hamming en Orange Skyline.

Ska-band Kwabaal uit Nederweert

Komende editie van de bandbattle belooft een zeer diverse editie te worden met veel uitlopende muziekstijlen. Van ska tot blues en van heavy metal tot funk. België wordt vertegenwoordigd door de Heavy/Speedmetal band Speed Queen. Vanuit Limburg is ook Cheek Dimples van de partij. Na afloop zullen de publieksjury en de vakjury in beraad gaan om te bepalen wie de winnaar is van deze spannende strijd.

Naast een flinke portie muziek, zal op deze avond ook de kaartverkoop van het Festival Rock Röring van start gaan en wie weet, wie weet, zal de organisatie nog wat exclusief nieuws de deur uit doen. Aanvang: 20:30, Entree: gratis.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie