Skip to content

Mereveld Festival wordt hét dancefestival van de regio

Redactie
5 mei 2015 | 21:44

Advertentie

Mereveld FestivalMereveld Festival wordt hét dancefestival van de regio. Een nieuw festival op de Pannenweg in Nederweert met internationale concepten en grote in- & outdoor Dance Area’s. Op de planning staan meer dan 70 artiesten.

Mereveld Festival

Mereveld Festival zal een gewild festival worden met vele extra’s om je goed te kunnen vermaken naast de explosieve dance stages. Diverse muziekstijlen zullen gecombineerd worden zoals: house – electro – eclectic – techhouse en voor de stampers een geheel eigen freestyle area. Naast de dance area’s zullen relax corners – markets en andere activiteiten te doen zijn.  Op een luxueuze manier feestvieren? Dat kan bij Mereveld Festival op een ruim en luxe V.I.P. deck.

De komende weken zal er steeds meer bekend worden gemaakt. Tot die tijd moeten jullie het doen met de beleving. Zodra het kan worden datum, concepts en artiesten gepresenteerd. Nodig al je vrienden uit om de Facebook-pagina te LIKEN en zorg dat ook jou omgeving op de hoogte blijft van verdere informatie omtrent dit nieuwe festival.

Advertentie

1 Reactie

  1. Beste

    Zoeken jullie nog wc’s voor het mereveld festival. Bij mijn werk hebben wij verschillende opties. Kijk is op http://www.haku.nl voor de mogelijkheden en een offerte.

    Mvg


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie