Skip to content

Horecavereniging Nederweert krijgt vernieuwing

Redactie
19 januari 2015 | 21:27

Advertentie

Horecavereniging Nederweert nieuw levenDe Horecavereniging Nederweert heeft maandagavond een nieuw bestuur gepresenteerd bij Pins & Pints Bowling in Nederweert. Het bestuur bestaat uit voorzitter Herman Poel, secretaris Casper Kessels, penningmeester Paul van der Sande en de leden Joost Linssen, Ernest Schepens en Leon Briels. Samen gaan ze aan de slag met onderwerpen die de horeca in de gemeente Nederweert aangaan.

Horecavereniging Nederweert krijgt vernieuwing

Horecavereniging Nederweert nieuw levenIn oktober is in overleg met oud voorzitter Coen van de Zanden besloten dat hij het stokje, na meer dan 15 jaar, zou overdragen. De vereniging was “slapende” en de vraag was of er nieuw leven in de brouwerij moest komen. Herman Poel heeft hiervoor alle horecaondernemers uit de gemeente benaderd en kwam al snel tot de conclusie dat er draagvlak was om weer energie te stoppen in de vereniging.

Horeca is een sleutelfactor in de samenleving. De bedrijfstak is op een of andere manier altijd betrokken bij activiteiten die worden georganiseerd. Horecavereniging Nederweert is onderdeel van Horeca Nederland en wordt door deze ook zodanig ondersteund.

Horecavereniging Nederweert nieuw leven Horecavereniging Nederweert nieuw leven

Het bestuur is meteen voortvarend aan de slag gegaan. De vereniging gaat onderwerpen zoals bijvoorbeeld “paracommercie” volgen maar zet met name in op het toerisme. Zo wil ze samenwerking en dwarsverbanden opzoeken en zo Nederweert nog meer op de kaart zetten. Verbindingen leggen met bijvoorbeeld Buitencentrum De Pelen en Openluchtmuseum Eynderhoof krijgen prioriteit. Ook het onderwerp “glas” tijdens de kermissen staat hoog op de agenda. Hiertoe zijn de eerste gesprekken met de burgemeester al gevoerd.

Na het officieel gedeelte waarin het nieuwe bestuur werd gepresenteerd,  gaven gastheer en gastvrouw Paul en Neeltje een rondleiding door hun nieuwe etablissement. Daarna was het tijd voor de Pins en natuurlijk ook de Pints.

Advertentie

2 Reacties

  1. Heren heel veel succes!
    Maak er iets moois van goed voor heeeeeeel Nederweert!!!

    Chapeau!

    Johan

  2. Heel veel succes. Absolute noodzaak.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie