Skip to content

Foto’s sluiting KMS Weert

Redactie
19 december 2014 | 17:47

Advertentie

Sluiting KMS WeertVanmiddag werden de poorten van de van Hornekazerne (KMS Weert) definitief gesloten. Commandant van de KMS, kolonel Ton Nijkamp, verwelkomde ruim 400 gasten om samen met hem en de burgemeester van Weert de kazerne te sluiten. De Burgemeester noemde het vanmiddag: een zwarte dag in de geschiedenis van Weert.

Foto’s sluiting KMS Weert

Er waren lovende woorden over de samenwerking tussen de KMS en de gemeente/gemeenschap van Weert. Dit zal in de toekomst zeker worden gemist.

Voor kolonel Ton Nijkamp was er de “Penning van Verdienste” van de stad Weert. De vlag van de KMS werd voor de laatste keer gestreken en overhandigd aan de burgemeester die de vlag een ereplaats zal geven in het gemeentehuis.

Ceremonieel werd daarna het vaandel teruggegeven aan de stad Weert maar deze werd ook weer overhandigd om mee te nemen naar de nieuwe vestiging van de KMS in Ermelo. Met het vaandel wordt de verbondenheid met Weert geëerd. Na de ceremonie kon er nog lang worden nagepraat om herinneringen aan de KMS op te halen.

Advertentie

4 Reacties

  1. Ik ben blij zodat het eindelijk zo ver is nu kunnen we met veel mensen eindelijk de gebouwen klaar maken ( hopelijk snel) zodat onze vluchtelingen hier in Weert weer een prettig leven kunnen opbouwen waar ze ophoopte de kinderen fijn naar school ,gezellig naar de winkel met de familie, het voorjaar tegen moet en lekker genieten.
    Dit maakt me blij….

    Gr Betsie vd Hoef

  2. gewoon afbreken die handel we hebben meer als genoe van die profiteurs in dit land

  3. Idd mega Mindy

    Asielzoekers prima maar dan moeten hun wel onze normen en waarden waarderen en niet andersom aanpassen aan onze cultuur en niet andersom ik scheer ze ook niet over 1 kam een kleine minderheid zal dat ook doen Maar daar is took helemaal mee gezegd

  4. Ik hoop dat het voorstel in gang word gezet zoals door B&W Weert is gedaan, Opleidingen Veiligheid etc.
    Banen Creëren voor de weggevallen werkgelegenheid

    Asielzoekers daar is in Budelse Kazerne nog plaats genoeg voor als ze degene snel terugsturen die alleen voor economisch gewin hier zijn.

    Dat ze het geld maar besteden aan de bejaarden die Nederland 50 jaar geleden heb opgebouwd!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie