Skip to content

Nieuw bedrijf op bedrijvenpark Pannenweg Nederweert

Redactie
18 december 2014 | 21:27

Advertentie

Bedrijventerrein Pannenweg NederweertHet bedrijf Rooden Landscape Solutions uit Meerssen opent medio 2015 op bedrijvenpark Pannenweg II in Nederweert een nieuwe vestiging. Op 1 december is het koopcontract voor de kavel aan de Titaniumstraat (grootte 2500 m²) ondertekend. Voor Ontwikkelingsbedrijf Pannenweg (OBP) en de gemeente Nederweert is het de tweede kavelverkoop op Pannenweg II binnen drie maanden.

Nieuw bedrijf op bedrijvenpark Pannenweg

Deze verkoop is een bewijs dat de markt weer langzaam op gang komt”, aldus wethouder Hans Houtman. Volgens Houtman heeft de directie van Rooden bewust voor Nederweert gekozen. “De ligging van het bedrijvenpark in combinatie met het aanwezige Parkmanagement, de begeleiding vanuit OBP en de gemeente Nederweert en de scherpe grondprijzen maakt dat Pannenweg goed in de regionale markt ligt.”

Voor OBP is de verkoop een mooi succes, ondanks de nog sluimerende crisis. “De tweede kavelverkoop binnen drie maanden is een bevestiging dat we goed bezig op Pannenweg”, aldus verkoopmanager van OBP, Eric Sprangers. Er is sinds 2009 weinig grond verkocht. “Gelukkig vinden bedrijven nu steeds beter de weg naar Pannenweg II. OBP is nog met meerdere gegadigden in gesprek over de verkoop van grond op het bedrijvenpark. ”Hopelijk wordt de opgaande lijn in 2015 doorgezet, aldus Sprangers”.

Rooden Landscape Solutions is actief in de realisatie en het beheer van groenvoorzieningen, buitensport- en recreatieaccommodaties. De hoofdvestiging van het bedrijf zetelt in Meerssen. Met de nieuw te realiseren vestiging in Nederweert breidt het bedrijf haar activiteiten uit in de regio Midden- en Noord-Limburg, het oostelijk deel van Brabant en Belgisch-Limburg. Meer weten over bedrijvenpark Pannenweg, kijk op www.pannenweg.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30
EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00

Advertentie