Skip to content

Laco Nederweert heeft grootste schatkist van Nederland

Redactie
25 oktober 2014 | 15:00

Advertentie

Spieren voor Spieren actie bij Sportcentrum Laco NederweertHet zwembad van Laco Sportcentrum Nederweert is vandaag de grootste schatkist van Nederland. Het zwembad dient namelijk als geldkist voor het goede doel “Spieren voor Spieren“. Om 12.00 uur gaf wethouder Geraats het officiële startsein en doneerde op persoonlijke titel een bedrag voor het goede doel “Spieren voor Spieren“.

Grootste schatkist van Nederland

Vandaag zijn er tal van activiteiten in en rondom het zwembad. Je kunt o.a. deelnemen aan duikactiviteiten of meedoen met auto onderwater. Ouders met kinderen van 0 t/m 3 jaar kunnen kennis maken met het knuffelzwemmen (baby en peuterzwemmen). Er worden onderwaterfoto’s gemaakt en er zijn diverse standhouders die wellness producten demonstreren. Het fitnesscentrum is van 13.00 uur t/m 18.00 uur opengesteld voor iedereen die kennis wil maken met de fitnesssport of wil meedoen met een van de doelgroeplessen zoals ClubPower, ClubYoga, ClubFiësta (dans), bodysculpture en streetdance.

Naast deze spraakmakende activiteiten wordt van 18.00 tot 24.00 uur een gemixte zwemmarathon georganiseerd bestaande uit 3 onderdelen: afstandszwemmen, hinderniszwemmen en snorkelen. Vanaf maandag 6 oktober kun je hiervoor sponsorkaarten afhalen bij de receptie.  Tijdens de zwemmarathon wordt het sponsorgeld “munten” in het zwembad gegooid. Aan het eind wordt het ‘geld’ door duikers van de bodem gehaald. Maar dit is nog niet alles. Om de Winter Challenge sportief af te sluiten, start er om 21.00 uur in het fitnesscentrum een spinningmarathon die om 02.00 uur eindigt, als de zomertijd overgaat in de wintertijd.

De hele dag volop activiteiten. Zeker de moeite om een kijkje te gaan nemen en een gift te doen voor het goede doel!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bak met kittens gedumpt Eilers Nederweert
”De kittens hebben hun moeder nodig!”
19 september 2024 | 11:10
19_09_2024 Speuren naar geuren en kleuren in de groote peel
Ruik de herfst!
19 september 2024 | 11:00
Oude-boerenbond-Staat-Nederweert-2
De initiatiefnemers gaan met de input aan de slag
19 september 2024 | 10:39
Pascal-en-Carla-van-den-Schoor-2
Boeren van Nederweert
19 september 2024 | 10:00

Advertentie