Skip to content

Stem Stichting Hartslag voor Nederweert

Redactie
29 september 2014 | 13:17

Advertentie

StichtingHartslagVoorNederweertSamen sterker” is een nieuw sponsorprogramma van de Rabobank voor verenigingen/stichtingen. Rabobank Weerterland en Cranendonck gaat in totaal € 75.000,- uitkeren aan sponsorgeld aan de verenigingen in haar gebied. De leden van de Rabobank Weerterland en Cranendonck bepalen d.m.v. een stemming hoeveel een vereniging ontvangt aan sponsorgeld. Hoe meer er op een vereniging gestemd wordt des te meer deze vereniging aan sponsorgeld ontvangt.

Stem Stichting Hartslag voor Nederweert

Dus ben je lid, doe mee en stem dan op Stichting Hartslag voor Nederweert! Ben je geen lid, wordt dan voor 1 oktober nog snel lid van de Rabobank. Dit is mogelijk voor die mensen met een rekening bij de Rabobank. Alleen rekeninghouder zijn bij de Rabobank, maakt je nog geen lid. Het lidmaatschap is gratis en je ontvangt elke maand het blad “Dichterbij” van de Rabobank.

Lid worden is heel gemakkelijk. Je logt in met je random reader. In rechter bovenhoek klik je op “leden”. Vervolgens kom je op een pagina met de optie: “Wordt lid van uw bank.” De rest wijst zich vanzelf. Met het sponsorgeld kunnen we zorgen dat we nieuwe AED’s kunnen blijven aanschaffen, de bestaande AED’s kunnen onderhouden en onze vrijwilligers kunnen opleiden.

Informeer ook je familie en vrienden die de Stichting een warm hart toedragen. Alle stemmen zijn een waardevolle bijdrage! Meer informatie vind je hier!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30

Advertentie