Skip to content

(Anti)hormoontherapie bij borstkanker

Glendi
27 augustus 2014 | 11:58

Advertentie

logo Borstkankerverenging NederlandOp dinsdag 9 september organiseert het B-actief netwerk Weert van Borstkankervereniging Nederland een thema avond over een onderzoek naar de voor en tegens bij (anti)hormonale therapie.

Lezing door Sandra Janssen,
verpleegkundig specialist
SJG Weert

De (anti)hormonale therapie bij borstkankerpatiënten bestaat uit 1 tabletje per dag gedurende minimaal 5 jaar en kan diverse bijwerkingen hebben. De hormoonhuishouding van het hele lichaam wordt gedurende deze periode beïnvloed. Vrouwen kunnen hinder ondervinden op zowel lichamelijk als psychosociaal gebied. In het kader van haar opleiding Master of Advanced Nursing Practice (MANP) heeft Sandra Janssen onderzoek gedaan naar zowel de effecten van de bijwerkingen van (anti)hormoontherapie bij vrouwen met borstkanker, als ook naar de mogelijke voorspellers die van invloed kunnen zijn op kwaliteit van leven.

De lezing duurt van 19.00 uur tot 21.30 uur en vindt plaats in het Auditorium van SJG Weert, Vogelsbleek 5. Alle geïnteresseerden zijn welkom, ook vrienden en familieleden. Toegang is gratis. Graag vooraf aanmelden bij Henny Brandwijk, e-mail: wgb.brandwijk@gmail.com of 0495 – 54 83 09.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie