Skip to content

Een kunstlint slingert zich door Budschop en Nederweert

Redactie
18 augustus 2014 | 13:15

Advertentie

kunstlint 2014 Budschop

Met een lengte van 1,2 km slingert “Het Kunstlint” zich door Budschop en Nederweert. Van Tullemans-Koppen in de St. Rochusstraat tot Welness at Home in de Kerkstraat. Vanaf 23 augustus kun je twee weken lang genieten van de kunstwerken van 38 amateurkunstenaars afkomstig uit alle kerkdorpen van Nederweert. Liefst 55 ondernemers stellen hun etalage hiervoor beschikbaar.

Kunstlint door Budschop en Nederweert

Kunstkijken een gezellig uitje
Maak een wandeling langs alle etalages. Heen en terug is dat bijna 2,5 km. Maar u kunt regelmatig een stop inlassen voor een hapje of een drankje op een van de vele terrassen die u passeert. Er zijn 12 gelegenheden op dit traject waar u de inwendige mens kunt versterken. Bewonder de kunstwerken van onze plaatsgenoten en bekijk het centrum van Nederweert eens door de ogen van een toerist.

Nederweert is mooier geworden
Het is tevens een mooie gelegenheid om te zien hoe al deze straten inclusief Brug 15 eenzelfde uitstraling hebben gekregen door de herinrichting, waardoor er een eenheid is ontstaan. Het is zeker de moeite waard.

Kunst op straat
Op vrijdag 29 augustus vindt de feestelijke heropening plaats van de Kerkstraat en de Lambertushof. Er hebben dan diverse activiteiten plaats. Eén daar van is “Kunst op straat”. Zowel op de Lambertushof als in de Kerkstraat zullen amateurkunstenaars tussen 17.00u en 21.00u praktisch bezig zijn en laten zien hoe hun kunstwerken tot stand komen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie