Skip to content

Deze week collecte in kern van Nederweert (SNC)

Redactie
23 april 2014 | 9:42

Advertentie

Stichting Nederweet CollecteertDeze week is de week van de collecte in de kern van Nederweert. Sinds 2012 wordt hier een gezamenlijke collecte gehouden. Daarmee wordt een aantal landelijke goede doelen in één keer bij de inwoners van Nederweert onder de aandacht gebracht.

Deze week collecte in kern van Nederweert

Veel van de collectanten, wijkhoofden, coördinatoren en bestuursleden zijn persoonlijk bij de goede doelen betrokken. Door een gebeurtenis in de privé sfeer of doordat de behoefte tot maatschappelijke betrokkenheid bestond. De stichting heeft 150 collectanten bereid gevonden het volledige gebied Nederweert, met ruim 4.000 adressen te bezoeken. Daarmee bereiken we een groter gebied en komen we maar één keer bij u aan de deur.

Goede doelen
Ieder adres in Nederweert ontving een brief van de Stichting Nederweert Collecteert, met daarin een toelichting op de actie en een lijst van 18 goede doelen waaraan gedoneerd kan worden.

Hoe bijdragen?
Iedereen die een bijdrage wil doen, kan op de lijst het doel van zijn keuze aangeven en het geld in het collectezakje doen. Tot en met 25 april worden de collectezakjes huis aan huis opgehaald. Iedere collectant kan zich legitimeren en draagt het logo van de stichting bij zich. De collectebussen worden ingezameld bij de Rabobank in Nederweert. Daar wordt de inhoud geteld en verdeeld. Was u niet thuis, dan kunt u het collectezakje op 24 of 25 april tussen 15.00 en 19.00 uur bij de Rabobank in Nederweert inleveren.

Ook is het mogelijk een gift over te maken naar de bankrekening. Met het verkrijgen van de ANBI status voldoet de stichting aan criteria om te mogen inzamelen voor het goede doel. Daardoor is het mogelijk je bankgift in aanmerking te laten komen voor giftenaftrek. Het totaal van de giften moet dan wel voldoen aan de eisen van de Belastingdienst. Je kunt je bijdrage overmaken op het rekeningnr. NL43 RABO 0147803322 t.n.v. Stichting Nederweert Collecteert, onder vermelding van het goede doel of de doelen.

Informatie: Henny Kroezen 0495-632155

Goede doelen 1
Goede doelen 2
Goede doelen 3

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie