Skip to content

Lise zwemt PR tijdens Pieter Cup Junioren in Eindhoven

Glendi
17 april 2014 | 17:09

Advertentie

swimcup Eindhoven 2014 ZPC NederweertAfgelopen zondag 13 april heeft Lise meegedaan aan de Pieter Cup Junioren in Eindhoven. Lise zwemt bij ZPC Nederweert en zij heeft hier zelf een leuk verslagje over geschreven.

Verslag van Lise

“Zondag mocht ik, samen met Esmée en Femke, meedoen met de Pieter Cup Junioren bij de Swim Cup en ik heb de 100 m vrije slag en 100 m rugslag gezwommen. Je kon meteen merken dat het een grote wedstrijd was, alles was perfect geregeld. Vanuit de kleedkamer werden we geroepen om met Pieter van den Hoogenband op de foto te gaan en we kregen een handtekening. Na het inzwemmen was het even wachten tot we aan de beurt waren, ik mocht al snel in de 2e serie van de 100 m vrije slag en had een PR.

De rugslag was wat lastiger in een 50 m bad omdat ik dat niet gewend ben maar ik was wel tevreden mijn tijd. Na het keerpunt zag ik mezelf zwemmen op het grote scherm in het stadion. Na afloop van de wedstrijd ben ik nog gebleven om de finales van de Swim Cup te zien, dit was erg leuk om een keer mee te maken.”

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie