Skip to content

De Lambieck is op zoek naar stomme streken

Redactie
27 september 2013 | 0:13

Advertentie

Ron Mertens winnaar Gouden Lambieck 2013Op maandag 24 februari 2014 organiseert de Lambieck Knoup Weert voor de 35ste keer de “Gouwe Lambieck Aovundj”. Deze avond zal plaatsvinden in Buurtcentrum Moesel. Zoals ieder jaar, zullen ook dit jaar op deze avond weer de Gouden, Zilveren en Bronzen Lambieck uitgereikt worden aan de 3 “stomste streken” van de regio Weert.

Vorig jaar waren was Nederweert goed vertegenwoordigd. Ron Mertens ging naar huis met de  Gouden Lambieck voor de stomste streek van het  jaar 2012. Carlos Gruijthuijsen uit Weert maar woonachtig in Ospel werd met zijn stomme streek beloond met de Zilveren Lambieck en de Bronzen Lambieck ging vorig jaar naar Nellie en Jos Vossen eveneens uit Nederweert.

De Lambieck Knoup is nu dus weer op zoek naar ludieke voorvallen. Het gaat om situaties die serieus begonnen zijn, maar een ludiek einde kenden en waar geen opzet in het spel was. En, het moet wel in 2013 gebeurd zijn. Heb je zo’n verhaal gehoord, of heb je zelf een ludieke situatie meegemaakt ? Schrijf het op en stuur het in naar de Lambieck Knoup.

Dit kan op verschillende manieren:
Per e-mail naar: info@lambieckknoup.nl
Per post naar het volgende adres:
Lambieck Knoup Weert
Postbus 10365
6000 GJ Weert

Of je kunt het verhaal vanaf 15 oktober 2013 deponeren in de speciale Knoup brievenbussen bij Café de Gruyter aan de Korenmarkt, Café De Harmonie aan de Muntpromenade, Café Jonas aan de Voorstestraat, café Timoz aan de Oelemark, Café De Tramhalte aan de Maasstraat of Café Oad Wieërt aan het Bassin. De verhalen dienen schriftelijk ingediend te worden, met duidelijke vermelding van naam en adres van de betrokkene, alsmede van de indiener van de nominatie. Insturen kan tot en met woensdag 18 december 2013.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie