Skip to content

Tweede druk boek ‘Nel’

Redactie
3 oktober 2012 | 23:23

Advertentie

Op 23 september verscheen het boek ‘Nel’, een eigen uitgave van schrijver Marcel Tinnemans . Nel is het verhaal van Nel Scheffers uit Nederweert, die in 2009 overlijdt aan de ziekte kanker. Ze is dan 46 jaar. Schrijver van het boek en echtgenoot van Nel, Marcel Tinnemans, bood het eerste exemplaar aan de moeder van Nel aan, de 77-jarige Annie Scheffers. Twee weken na de presentatie is het boek toe aan een tweede druk.

Op dit moment zijn nog slechts enkele exemplaren van ‘Nel’ te koop bij de filialen van Bruna in Nederweert, Bruna in Weert en Studio Diplan in Nederweert. De eerste druk bedroeg 400 exemplaren. Het boek kost € 15,00. De opbrengst is bestemd voor KWF Kankerbestrijding.

Advertentie

0 Reacties

  1. Als dit bijdraagt tot het verwerken van verdriet, prima.
    Ik zal in ieder geval van ma geen boek schrijven en van mijn ooms die overleden zijn aan kanker, ik stap dan liever op de fiets en fiets voor Alpe d’Huzes. Ik heb vorig jaar een programma van een wetenschapper gezien en ik ben de mening toegedaan dat kanker bij de mens hoort en dat je deze ziekte niet kunt overwinnen omdat kanker onderdeel is van het lichaam.

  2. […] anderhalf jaar na het uitkomen van het boek Nel én een tweede druk is er nog steeds vraag naar het boek. Dat is de reden dat er nu een derde druk is verschenen. Nel […]


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30

Advertentie