Skip to content

Derde Festeynder Plein wordt absoluut ”Ut fieëst vör eederein”

Redactie
1 augustus 2012 | 12:28

Advertentie

FesteynderpleinHet derde Festeynder Plein op zaterdag 11 augustus, heeft alles in zich, om een feest te worden voor iedereen. Entreevrij, live muziek vanaf de sixties tot heden, dit alles op een supergezellig aangekleed Pastoor Maesplein in Nederweert-Eind. Al twee jaar mag de organisatie spreken van een geslaagde opzet, met beide keren om en nabij de 1500 bezoekers. Dit ondanks het feit dat de regen het evenement danig parten speelde.

 Genieten van Live muziek waarmee je een grote doelgroep een plezier doet. Daarom is de organisatie op zoek gegaan naar zeer goede tribute bands, die net dat extra hebben. Men is dan ook zeer ingenomen met de combinatie van bands voor Festeynder Plein 2012. Startend in de sixties en eindigend met een nog steeds actuele wereldvermaarde band. De Duitse “Central Park Band” laat je een van de meest legendarische concerten ooit herbeleven, het concert van Simon & Garfunkel in het New Yorkse Central Park (foto Moritz Schwertner).

 Dit is het eerste concert van The Central Park Band in Nederland, dit na zeer lovende kritieken van de pers in eigen land. Voor de organisatie van Festeynder Plein een uitgelezen kans om ook Nederland kennis te laten maken met deze band, de originele Simon & Garfunkel Tribute Band uit Duitsland. Wie kent ze niet, The Boxer, Mrs. Robinson, Cecilia, The Sound Of Silence, I am a rock, allemaal wereldhits van het legendarische Amerikaanse duo. The Central Park Band, een fantastische band, voor een zeer groot publiek.

Festeynder Plein start vanaf 19.00 uur en het live gedeelte zal om 19.30 uur geopend worden door de Midden-Limburgse band STEADY STATE, met daarin de Nederweertenaren Hub Verdonschot en Hans Sieben. De band heeft zich toegelegd op het authentieke spelen van muziek uit the sixties, The Rolling Stones, The Beatles, The Byrds en The Kinks behoren tot de favoriete bands. De band zal de Nederweerter LOCAL VOCALS Jean Stassen, Sylvia Verdonschot en Maikel van Bogget begeleiden, welke die avond een gastoptreden zullen verzorgen. Afsluiter op deze avond is de band RU2 (voorheen ROOY2U), een meer dan geweldige U2 tribute band. Presentatie en pauzemuziek, Robin van der Linden van Weert FM.

Info: www.festeynderplein.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie