Skip to content

Kinderen na de zomer terug in het gareel

Redactie
31 juli 2012 | 14:44

Advertentie

Zomervakantie, dat betekent de hele dag spelen en ravotten. Er hoeft niet zo veel en er mag vanalles. Je laat de touwtjes wat vieren en je kinderen genieten ervan. Straks komt wel weer het moment dat je de regels wat aanscherpt… Toch?

Veel ouders vragen zich af hoe ze ervoor kunnen zorgen dat hun kinderen luisteren. Je hoort ze tot drie tellen: ”Een… twee… en nu komen… drie!” Of ze gebruiken de tactiek “Als je nu niet komt dan…” Heel vaak werkt dit, maar soms niet. Meta Kierkels zal je vertellen hoe dit zit.

Wist je bijvoorbeeld dat het juist de bedoeling is dat een kind van 1,5 jaar je uitdagend aankijkt en toch die boterham in de DVD-speler probeert te proppen… terwijl je hem het afgelopen uur 7 keer hebt vertelt dat dit niet mag. Of dat het heel normaal is dat een kind van 4 jaar de schuld van die kapotte vaas op een vriendinnetje schuift… Het stellen van grenzen en regels wordt een stuk makkelijker als je weet hoe dit moet. Als je begrijpt waarom sommige dingen op een bepaalde leeftijd wel werken en andere niet.

Dus… kan je wel wat tips en handvatten gebruiken om ze na de zomervakantie weer in het gareel te krijgen? Kom dan naar de lezing “Grenzen en Regels” in Weert op woensdagavond 15 augustus. Meer informatie en aanmelden kan via www.lindekracht.nl. Oh ja… neem je partner mee… dan zit je meteen wat vaker op één lijn!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

marly_brands
Profiteer van de kortingsactie
20 september 2024 | 11:00
Dit zijn de Bedrijfswagen Dagen bij Van Mossel Ford
Benieuwd wanneer deze dagen zijn?
20 september 2024 | 10:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-1
De brandweer schaalde op naar middelbrand
20 september 2024 | 6:10
2024_09_19 Heerlijke lunchactie bij Restaurant De Beren
Maak kennis met De Beren
19 september 2024 | 20:00

Advertentie