Skip to content

Pinnenlandtoernooi Nederweert van start

Redactie
27 juli 2012 | 10:11

Advertentie

pinnenlandDe `Real Dutch Carpenters`  live op tennispark De Bengele. Hoofdsponsor Eetcafe de Kleine Winst uit Nederweert  opent zondag 29 Juli officieel het Pinnenland open tennistoernooi op tennispark de Bengele in Nederweert. Was vorig jaar het thema `USA`, dit jaar zal het toernooi helemaal in het  teken  staan van Wimbledon in de jaren 70. Billy Jean King, Martina Navratilova, Chris Evert, Bjorn Borg, John McEnroe, Jimmy Connors alle sterren zullen deze dagen te zien zijn op het tennispark in Nederweert. 180 Spelers (35+) uit de gehele regio zullen tijdens het toernooi actief zijn in de speelsterktes 5 tot en met 8, zowel in de dubbel als de enkel. Met het hoogtepunt het finaleweekend op 3, 4 en 5 Augustus.

De beruchte feestavond op 3 Augustus zal opgeluisterd worden door DJ Piledriver en DJ Sjoemi. Deze avond staat ook helemaal in het teken van de jaren 70. Hits van Elvis, ABBA, Beegees, Beatles, Rolling Stones. De Real Dutch Carpenters hebben hun toernee in Zuid Engeland onderbroken om live een nummer ten gehore te brengen. Daarna zal het gehele publiek gaan meezingen tijdens de Karaoke. Kortom zowel sportief alsook recreatief is er veel te beleven op het tennispark de komende week.  Komt U kijken en heeft U een oldtimer uit de jaren zeventig, mag U die op het park direct naast de baan parkeren, ook ontvangt de bestuurder een gratis comsumptie. Meer info op www.ntc72.nl .

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie