Skip to content

Een klein beetje Nederweert op de Olympische Spelen!

Redactie
25 juli 2012 | 10:14

Advertentie

Zondag 1 juli 2012 hebben Madelein Meppelink en Sophie van Gestel zich als tweede Dames – Beachvolleybalteam geplaatst voor de Olympische Spelen in London. “En wat heeft dat met Nederweert te maken?” zult u vragen. Nou, dat zit zo: Jan Brinkmans Opticien – Zonnebrillenshop.nl in Nederweert is een van de sponsoren van dit team.

De dames, beiden twintigers, hebben een lang en zwaar voortraject gelopen maar wisten zich 1 juli jongstleden in Moskou te kwalificeren op de World Cup wedstrijden. Beiden zijn al een flink aantal jaren actief in het Beachvolleybal en hebben een mooi palmares. Het is voor hen de eerste keer dat ze deelnemen aan het Olympisch toernooi. Beachvolleybal, dat al sinds 1996 op het programma staat, wordt gespeeld van 28 juli tot en met 8 augustus op de Horse Guard Parade in Londen, een voormalig riddertoernooiterrein in het centrum van de stad.

De wedstrijden zullen via de diverse media te volgen zijn maar het duo heeft ook een prettige overzichtelijke website  een wat directere manier om hen te volgen.

Madelein wordt al een aantal jaren gesponsord door Jan Brinkmans Opticien – Zonnebrillenshop.nl met Oakley Zonnebrillen en de zo herkenbare en onmisbare Oakley Sportbrillen. In dit olympisch jaar is het pakket uitgebreid met Oakley Tassen en Trolleys. Beide meiden gebruiken deze om de persoonlijke zaken die mee moeten van een naar wedstrijden, veilig en comfortabel te vervoeren.

Jan Brinkmans Opticien, al jarenlang een gegeven in Nederweert en omstreken heeft zijn service enige tijd geleden uitgebreid met www.Zonnebrillenshop.nl, een webshop voor merkzonnebrillen die in zeer korte tijd uitgegroeid is tot een van de grootsten in Nederland.
Een van de merken die gevoerd worden is Oakley, favoriet onder sporters van allerlei pluimage maar ook zeer gewild bij de toeschouwers. Daar is dan ook de link gelegd naar Beachvolleybal en Madelein en Sophie in het bijzonder.

Om ook supporter en sportliefhebber in het algemeen, of gewoon lezer van dit bericht deel te laten uitmaken van die spannende olympische periode heeft Jan Brinkmans Opticien – Zonnebrillenshop.nl de volgende actie bedacht;

Ze gaan Madelein en Sophie aanmoedigen en wel zo:

1. “Like” en schrijf een leuk berichtje op de Facebookpagina van Jan Brinkmans Opticien – Zonnebrillenshop voor Beachteam MeppelinkvanGestel.
-of-
2. Volg @janoptiek op Twitter en stuur een aanmoedigende tweet de wereld in @janoptiek met #BTMVG.

Onder alle aanmoedigingen gaan ze 5 Oakley Holland Country Flag T-shirts verloten en zodra er meer van 100 aanmoedigingen binnen zijn, van verschillende personen wel te verstaan, gooien ze een Oakley London Fuel Cell in de strijd. (Een special edition uitgave ter ere van London 2012. Voor de liefhebber een musthave!)

De actie loopt vanaf de officiële opening van de Olympische Spelen op 27 juli aanstaande tot en met de laatste wedstrijd van het Beachvolleybalteam Madelein Meppelink en Sophie van Gestel en ze hebben er vertrouwen in dat dat op 8 augustus is.

Kijk hier voor de Zonnebrillenshop van Jan Brinkmans Opticien

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58

Advertentie