Guulke eten en drinken

 • Guulke-eten-en-drinken-1
 • Guulke-eten-en-drinken-2
 • Guulke-eten-en-drinken-3
 • Guulke-eten-en-drinken-4
 • Guulke-eten-en-drinken-5
 • Guulke-eten-en-drinken-6
 • Guulke-eten-en-drinken-7

Plaats Categorie: Totaaloverzicht, Eten en UitgaanPlaats Labels: café, dineren, eten, koffie, lunch, restaurant, restaurants, terras, uiteten en uitgaan

 • Meer informatie

  Adres

  Geenestraat 2A, 6031 VM Nederweert

  Openingstijden

  maandag: Vanaf 10.00 uur
  dinsdag: Vanaf 10.00 uur
  woensdag: Vanaf 10.00 uur
  donderdag: Vanaf 10.00 uur
  vrijdag: Vanaf 10.00 uur
  zaterdag: Vanaf 11.00 uur
  zondag: Vanaf 11.00 uur
  Telefoon: 0495-634221

  social icons

  Omschrijving

  Beschrijving:

  Een schat aan herinneringen, ideëen en ambities, dat is waar Guulke onder andere voor staat. Binnen dit restaurant hebben duizenden mensen getafeld, gedronken en gelachen. Onder het genot van dranken en spijzen hebben gasten hier onvergetelijke avonden beleefd. Het is daarom geen verrassing dat Guulke ondertussen een instituut is binnen de dorpskernen van Nederweert; ‘naar Guulke gaan’ is de lokale verbastering geworden van ‘even een borrel doen’ of ‘uitgebreid tafelen’.

  Onze gerechten zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. Dit resulteert in een breed aanbod in o.a. vis, vlees of vegetarische gerechten. De gerechten staan bekend om hun authentieke streekingrediënten, al onze gerechten worden namelijk aangeleverd in samenwerking met lokale ondernemers. Deze producten staan daarom garant voor een oprechte en authentieke smaak. Met het gebruik van verscheidene lokale groenten, kazen en vleesproducten brengen wij jou zodoende een ware streekbeleving op uw bord!

  Guulke eten en drinken, de locatie waar je kunt genieten van een gezellige sfeer, de unieke stijl en de culinaire genoegens!

  Doelgroep:

  Alle leeftijden

  Ontstaan:

  Wie was Guulke?

  Ons restaurant draagt de naam van mijn ondernemende grootvader. Tijdens de Franse overheersing, voerden de Fransen in Nederland een groot aantal maatschappelijke vernieuwingen door. De Franse tijd bracht bovendien eenheid in de geschreven taal: de Fransen bepaalden dat iedereen in Nederland een Franse voornaam moest dragen. Zo kon het gebeuren dat Wilhelmus “Guillaume” werd en dat werd in de volksmond weer verbasterd tot “Guulke”. Deze bijnaam ging later over op zijn kinderen en kleinkinderen. Mijn vader (Joep van Guulke) is waarschijnlijk wel de laatste geweest, die onder deze bijnaam aanduiding bij de meeste - oudere - Nederweertenaren bekend stond. Guulke, zoals mijn grootvader Wilhelmus Lambertus Linsen tot op heden in de volksmond wordt genoemd, is een begrip binnen de lokale dorpsgemeenschap. Naast de werkzaamheden in zijn eigen aannemersbedrijf, sprong hij vaak nog bij in het café van zijn ouders om hen de helpende hand uit te steken. Zijn interesse voor het zelfstandig ondernemersschap en de bevlogenheid voor het horeca-gebeuren zit klaarblijkelijk in mijn genen.

  Wij hebben dankbaar en nadrukkelijk gebruik gemaakt van de historische kaders en de menselijke factor. Guulke is een ondernemersschap dat streeft naar kwaliteit en verbetering zonder voorbij te gaan aan de van oudsher bestaande normen.

  Nicole en Joost (van Joep van Guulke) Linsen

  Medewerkers:

  35

  Bouwjaar: 2006
  Oppervlakte: 250m2
  Ligging:

  Aan het Horecaplein in het centrum van Nederweert

  Eigenschappen:

  Moderne uitstraling met een warme, trendy en eigenwijze inrichting

 • Profiel
 • Kaart

  Geen Records Gevonden

  Sorry, er zijn geen records gevonden. Pas uw zoekopdracht aan en probeer het opnieuw

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Beoordelingen

  Geef een beoordeling

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *