Em-Four

 • EM-Four-Nederweert-1
 • EM-Four-Nederweert-2
 • EM-Four-Nederweert-3
 • EM-Four-Nederweert-4
 • EM-Four-Nederweert-5
 • EM-Four-Nederweert-6
 • EM-Four-Nederweert-7
 • EM-Four-Nederweert-8

Plaats Categorie: Totaaloverzicht en WinkelsPlaats Labels: decoraties, huis, inrichten, spulletjes, woning, woondecoraties en woonkamer

 • Meer informatie

  Adres

  Kerkstraat 14, 6031 CH Nederweert

  Openingstijden

  maandag: Op afspraak
  dinsdag: Gesloten
  woensdag: Op afspraak
  donderdag: Op afspraak
  vrijdag: 09.30 uur - 20.00 uur
  zaterdag: 09.30 uur - 16/17.00 uur
  zondag: koopzondagen: 13.00 uur - 17.00 uur
  Telefoon: 06-52468669

  social icons

  Omschrijving

  Beschrijving:

  Em-four decoratie enzo..
  Het kleinste winkeltje van Nederweert is open met kado-en decoratie artikelen. Em-Four staat voor sfeervolle items voor trendy woondecoratie. Stoer en stijlvol voor elke woonkamer maar ook voor buiten in de serre, tuin of terras. Altijd actueel met de voor-en najaars collectie. Maak van jouw huis een echt thuis. Van industrieel tot landelijk en eigentijds.Vanaf 25 oktober zijn er mooie diverse kerstartikelen bij ons verkrijgbaar! Van de traditionele sfeer tot majestueuze sfeer. Kortom voor de ware liefhebber van eigentijds en sfeervol wonen!

  Wij zijn iedere vrijdag vanaf 25 oktober van 15.00 uur tot 20.00 uur geopend en iedere zaterdag van 09.30 uur tot 16.00 uur. Tenzij anders vermeld op onze Facebook-site Em-Four. Like en volg onze pagina voor actuele trends. Hier vin je ook een klein gedeelte van onze collectie en de openingstijden.

  Reserveren en bestellen kan ook bij ons. Kom gerust binnen door onze mooie blauwe poort op Kerkstraat 14 in Nederweert. Onze prijs kwaliteit-verhouding staat voorop!!

  Bij ons kun je pinnen én je kunt terecht met de Nederweerter Waardecheque van OVN! Ook zijn er bij ons Em-Four kadobonnen verkrijgbaar.

  Assortiment:

  Decoratie artikelen en woonaccessoires

  Doelgroep:

  Voor de ware liefhebber van eigentijds en sfeervol wonen!

  Ontstaan:

  Via internet deed ik decoratie verkopen wat ik zelf super mooi vond. Eenmaal wonende op Kerkstraat 14 na een mooie verbouwing heb ik na even nadenken de deuren geopend van het KLEINSTE winkeltje van Nederweert. Em-Four decoratie enzo... Vol trots ben ik eraan begonnen waar mijn passie het meeste ligt!

  Het is voor mij echt een passie om iemands kamer/tuin/serre of welke kamer dan ook tot een mooi eigentijds en sfeervol woning te maken met de decoratie die wij verkopen. Ook geef ik graag tips en neem er ook de tijd voor om de klant hun eigen sfeervolle woning te laten decoreren(stylen) met onze decoratie spulletjes.

  Medewerkers:

  1

 • Profiel
 • Kaart

  Geen Records Gevonden

  Sorry, er zijn geen records gevonden. Pas uw zoekopdracht aan en probeer het opnieuw

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Beoordelingen

  Geef een beoordeling

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *