Je kunt zelf een evenement toevoegen aan de agenda van Nederweert24 via deze link.

LET OP | Een nieuw aangemaakt evenement zul je niet direct zien in de agenda,
dit moet eerst goedgekeurd worden door de redactie.

~

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomerbraderie

29/06/2018 - 14:00 tot 21:00

Op vrijdag 29 juni organiseert de Ondernemers Vereniging Nederweert (OVN) weer de jaarlijkse Nederweerter zomerbraderie.

Activiteiten
Naast de diverse standhouders die hun producten en diensten aanbieden, vinden er die dag allerlei demonstraties en activiteiten in de winkelstraten plaats. Zo wordt er bij de Lambertustoren wijn verkocht en is er de gelegenheid om onder begeleiding deze toren te bezichtigen; de opbrengsten zijn voor het behoud van de toren bestemd.

Brugstraat
In de Brugstraat is er een Living Statue met daaraan verbonden een prijsvraag en geeft Duikclub Nederweert een demonstratie in een watertank met een inhoud van 20.000 liter. Het publiek mag ook zelf onder begeleiding een duik met perslucht in deze tank wagen om zo kennis te maken met de duiksport. Bovendien hebben de ondernemers van de Brugstraat een mand met geschenken samengesteld die men kan winnen door de totale prijs van de inhoud zo nauwkeurig mogelijk te schatten. Een vergelijkbare mand is te winnen in de Kerkstraat.

Lindanusstraat
De ondernemers in de Lindanusstraat hebben het thema ‘Sprookjes’ op een leuke wijze uitgewerkt voor jong en oud; hier laten onder andere streetdancers van Dansrijck een voorproefje zien van de eindshows van dit seizoen. Verder zijn er nog allerlei andere artiesten die rondlopen en voor leuke interactie met het publiek zorgen en is er weer volop muzikaal vermaak langs het hele parcours, waaronder het orkest Cheers op hun ‘vertrouwde’ stekje vlakbij de apotheek. 

Alle winkels en horecagelegenheden zijn deze dag gewoon open. En de jeugd die even geen zin heeft om mee te shoppen, kan zich vermaken op de draaimolen en het springkussen.  

Dus noteer in je agenda: Zomerbraderie Nederweert, 29 juni van 14.00 tot 21.00 uur

Gegevens

Datum:
29/06/2018
Tijd:
14:00 tot 21:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Centrum Nederweert
Nederweert,LimburgNetherlands+ Google Maps