Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZombieRush 2015

29/09/2015 - 08:00 tot 17:00

Zombierush

Aanstaande zaterdag 31 oktober wordt er in Soerendonk voor de tweede keer ZombieRush georganiseerd, de enige Nederlandse obstacle & fun run waar levensechte en bloeddorstige zombies je achterna komen! Na het succes van de vorige editie met ruim 800 deelnemers kon een vervolg niet uitblijven. Dit jaar pakt de organisatie uit met een groot aantal (nieuwe) hindernissen en kunnen deelnemers een nog spannendere belevenis verwachten.

ZombieRush vindt plaats in het bosgebied ‘de Vloeten’ bij Soerendonk (gemeente Cranendonck). De standaard uitdaging van 5 kilometer is gemakkelijk te doen voor beginnende lopers. Voor ervaren obstacle-runners wordt een zwaarder parcours van 10 kilometer uitgezet.
Lopers leggen de gekozen afstand af met een riem om. Aan de riem zijn 3 rode vlaggen bevestigd. De vele zombies in het veld hebben het voorzien op deze vlaggen. Het is de bedoeling om de eindstreep te behalen met nog tenminste één rode vlag. Wanneer dat lukt ontvang je de ‘Survivor’ medaille. Wil je niet rennen voor je leven? Dan kun je ook als Zombie deelnemen.

“We hebben dit jaar vooral ingezet op de Zombie beleving,” vertelt Harm de Laat, mede-organisator van ZombieRush. “Nog meer dan afgelopen jaar hebben we het parcours aangepast aan het Zombie-thema zodat de lopers het gevoel hebben dat ze de Zombie Apocalyps écht meemaken. Natuurlijk hebben we ook de hindernissen flink aangepakt. Alles is groter, hoger en spannender!”.

ZombieRush is erg leuk om aan deel te nemen, maar ook erg spectaculair om te zien! Iedereen is welkom vanaf 12.00 uur wanneer de eerste lopers zullen starten. Het evenement duurt de gehele dag. Wil je meedoen als loper of als zombie? Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via http://zombierush.nl/tickets. Durf jij het aan?

Gegevens

Datum:
29/09/2015
Tijd:
08:00 tot 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,