Je kunt zelf een evenement toevoegen aan de agenda van Nederweert24 via deze link.

LET OP | Een nieuw aangemaakt evenement zul je niet direct zien in de agenda,
dit moet eerst goedgekeurd worden door de redactie.

~

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop EHBO aan ouderen

20/01/2015 - 20:00 tot 22:15

€5,00

Op dinsdagavond 20 januari organiseert de EHBO Nederweert een workshop EHBO aan ouderen. We moeten steeds meer zelf gaan doen en meer zorgtaken voor anderen op ons nemen. Ben je je bewust van de vele huis-, tuin- en verkeersongevalletjes?

Tijdens de workshop wordt ingegaan op een aantal voorbeelden en hoe te handelen. Aan de hand van verschillen tussen kinderen en (oudere) volwassenen -die van belang zijn voor de eerstehulpverlening- krijg je inzicht in het verouderingsproces van mensen. Je leert eerste hulp verlenen aan ouderen bij stoornissen in de vitale functies en plaatselijke letsels die veel bij ouderen voorkomen (denk aan valletsels en een beroerte). Ook krijg je inzicht in de gevaren die in het bijzonder ouderen bedreigen en de wijze waarop deze kunnen worden behandeld. Mogelijk dat aan de hand van ervaringen van de deelnemers en hun ideeën in de nabije toekomst een speciale cursus voor ouderen wordt opgezet. De workshop is speciaal voor hulpverleners die met ouderen omgaan, mantelzorgers, ouderen enz.

De kosten voor deze workshop bedragen 5,00 euro per persoon (incl. een kop thee/koffie tijdens de pauze). De workshop duurt van 20.00 tot 22.15 uur en vindt plaats in de kelderruimte van de Pinnenhof. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar secretariaat@ehbonederweert.nl

Voor meer algemene informatie over de EHBO vereniging wordt verwezen naar de website www.ehbonederweert.nl

Gegevens

Datum:
20/01/2015
Tijd:
20:00 tot 22:15
Kosten:
€5,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Gemeenschapshuis Pinnenhof
Kapelaniestraat 4
Nederweert,Limburg6031 BXNetherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0495-632033

Organisator

EHBO-Nederweert
Telefoon:
0495-632377
E-mail:
info@ehbonederweert.nl
Website:
http://www.ehbonederweert.nl/