Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wooncarrière; informatieavond over de kansen voor starters

20/10/2021 - 19:30 tot 21:30

Gratis

Wil jij als starter de eerste stappen zetten op de woningmarkt? Dan wil je natuurlijk goed voorbereid zijn om de juiste keuzes te kunnen maken.
Kom op woensdag 20 oktober 2021 van 19.30 tot 21.30 uur naar de wooncarrière informatieavond bij Bibliocenter Weert. Je krijgt handige inzichten en concrete tips over alles wat te maken heeft met wonen.
De volgende deskundigen geven uitleg en advies en beantwoorden je vragen:
Het Zuiderhuis
Advies over financiële planning: wat kan en wil je betalen voor je woning en alles wat daarbij komt kijken? Je krijgt praktische tips om dit overzichtelijk in kaart te brengen.

Dwars Makelaars
De makelaar legt uit hoe je door de jaren heen, als stel of als gezin, je wooncarrière opbouwt en waarom het interessant kan zijn om je mogelijkheden tot het kopen van een woning op een rijtje te zetten.

Notariaat In de Tiendschuur
De notaris vertelt waarom het voor samenwoners belangrijk kan zijn om een samenlevingsovereenkomst en testamenten te maken.

Wonen Limburg
Een medewerker van Wonen Limburg legt uit hoe iemand zich kan inschrijven bij www.thuisinlimburg.nl en hoe ‘thuisinlimburg’ werkt.

Gemeente Weert
De gemeenteambtenaar geeft informatie over de startersregeling, de ervaringen die de gemeente heeft in relatie tot de bestaande woningvoorraad, informatie over demografische ontwikkelingen (vergrijzing, nauwelijks toename aantal starters) en waarom de gemeente geen nieuwe starterswoningen opneemt in de plannen.
Aanmelden voor de informatieavond kan via www.bibliocenter.nl/wooncarriere.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze avond kun je bellen naar Els Meeuwissen 088-2432030 of een email sturen naar e.meeuwissen@bibliocenter.nl.

Gegevens

Datum:
20/10/2021
Tijd:
19:30 tot 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
Site:
www.bibliocenter.nl/wooncarriere

Organisator

Bibliocenter
Telefoon:
0882432014
E-mail:
info@bibliocenter.nl
Site:
www.bibliocenter.nl

Locatie

bibliocenter Weert
Wilhelminasingel 250
Weert, 6001 GV
+ Google Maps
Telefoon:
088-2432000
Site:
www.bibliocenter.nl