Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WK Pre Party

06/06/2014 - 22:00 tot 07/06/2014 - 03:00

Om geld in te zamelen voor het Franciscus Hospice in Weert gaat Hospice First een evenement houden voor Weert en omgeving. Om warm te worden voor het WK 2014 is er voor het eerst een WK Pre Party in de Brouwer gelegen op de Oelemarkt . Het evenement zal plaats vinden op 6 juni 2014.

Eerste editie WK PRE PARTY

Het hoofddoel van het feest is geld op te halen voor het Franciscus Hospice maar ook om warm te worden voor het wereldkampioenschappen voetbal. Het is de bedoeling dat ook in Weert de ‘’oranjekoorts’’ gaat leven. Het feest zal thematisch oranje bekleed zijn . Verder zijn er speciale acties waar je aan kan meedoen en prijzen kunt winnen. De line-up bestaat onder andere uit DJ Admin.

Wie wij zijn?

Wij zijn 4 examenleerlingen van Gilde Opleidingen in Weert die bezig zijn met een afstudeerproject. Tijdens het afstudeerproject, genaamd Go! Battle, is het de bedoeling dat wij zo veel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel : Het Franciscus Hospice in Weert. 
Drie groepen van 4 leerlingen strijden tegen elkaar. De groep die het meeste geld ophaalt, wint de “battle”. De inzameling vindt plaats door middel van acties, organisatie van evenementen en sponsoring .

Entree van deze avond bedraagt €5,- per persoon mits je de actieprijs op Facebook wint. Minimale leeftijd van het feest is 16 jaar. Er is geen specifieke dresscode maar om in de sfeer te komen is oranje kleding gewenst. Voor de acties en prijzen kunt u op de hoogte worden gebracht via Facebook.