Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wielerronde Tungelroy

24/06/2017 - 15:00 tot 22:00

Stichting Wielerronde Tungelroy organiseert voor de tweede keer de ‘Wielerronde Tungelroy’. Op 24 juni 2017 zijn de straten gevuld met wielrenners die deelnemen aan een van de wedstrijden of de ploegentijdrit. De wedstrijden worden onder de auspiciën van de Nederlandse Wielren Bond verreden.

Wedstrijden
De masters en amateurs komen om 15.00 uur in actie. Daarna start om 17.15 uur de ploegtijdrit. Een geweldig spektakel om naar te kijken en om aan deel te nemen. Om 19.00 uur starten de sprint kampioenschappen voor de jeugd en als mooie afsluiter is er een open Tungelroys kampioenschap. Hier kan iedere renner uit de regio aan meedoen. Hiervoor kun je je voor aanmelden via www.stichtingwielerrondetungelroy.nl. De winnaars in voornoemde categorieën valt niet alleen de premies ten deel maar ook EEUWIGE ROEM in Tungelroy en de verre omtrek.

Toeschouwers
Wil je als toeschouwer je broer of zus, vader of moeder, zoon of dochter dan wel vriend of vriendin aanmoedigen dan kan dat ook. Er is een groot terras voor een kopje koffie of thee of een lekker biertje met animatie voor jong en oud én er zijn activiteiten op het St. Barbaraplein midden in Tungelroy. Alles is op loopafstand van de parkeerplaats te bereiken. Tevens kun je als renner gebruik maken van de douches en kleedlokalen van de voetbalclub Crescentia.

Gegevens

Datum:
24/06/2017
Tijd:
15:00 tot 22:00
Website:
http://www.stichtingwielerrondetungelroy.nl

Locatie

Tungelroy
Kemperveldweg
Tungelroy, Limburg 6005RC Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.facebook.com/HeavyDonderdig/