Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wielerronde Tungelroy

14/06/2017 - 08:00 tot 17:00

 

Ook dit Jaar zijn wij, Stichting Wielerronde Tungelroy weer in de heugelijke positie om u als wielrenner uit te nodigen om op 24-6-2017 deel te nemen aan een van de wedstrijden of met uw ploeg deel te nemen aan de ploegentijdrit. Of wellicht dat u als toeschouwer uw familielid of vriend of vriendin te komen aanmoedigen, ook dan bent u van harte welkom in Tungelroy.

De wedstrijden zullen onder de auspiciën van de Nederlandse Wielren Bond, worden verreden. De masters en amateurs komen in actie om 15.00. Daarna start om 17.15 de ploegtijdrit, een geweldig spektakel om naar te kijken en om aan deel te nemen dus meld je aan via onze site want vol is vol. Dan starten om 19.00 de sprint kampioenschappen voor de jeugd en als mooie afsluiter hebben we een open Tungelroys kampioenschap. Hier kan iedere renner uit de regio aan meedoen, ook hier kan u zich voor aanmelden via onze site.

De winnaars in voornoemde categorieën valt niet alleen de premies ten deel maar ook EEUWIGE ROEM!!!, in Tungelroy en de verre omtrek. Welke renner wil dit nu niet?
Wilt u als toeschouwer uw broer of zus, vader of moeder, zoon of dochter dan wel vriend of vriendin komen aanmoedigen dan kan dat ook. Er is een groot terras voor een kopje koffie of thee of een lekker biertje met animatie voor jong en oud en ook zijn er activiteiten op ons o zo gezellige St. Barbaraplein midden in ons dorp en in de nabijheid van de start en finish. Alles is op loopafstand van de parkeerplaats te bereiken. Tevens kunt u als renner gebruik maken van de douches en kleedlokalen van onze voetbalclub Crescentia die deze ter beschikking stellen voor alle deelnemende renners.

Kijk eens op www.stichtingwielerrondetungelroy.nl

Wij hopen alle wielerliefhebbers en belangstellenden uit de regio op deze dag te mogen begroeten en we zullen u met alle egards die dit behoeft ontvangen en hopen samen met u en alle deelnemers en toeschouwers een sportieve en bovenal een gezellige dag mee te maken.

Gegevens

Datum:
14/06/2017
Tijd:
08:00 tot 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
http://www.stichtingwielerrondetungelroy.nl

Locatie

MFA Kimpeveld
St. Barbaraplein 2, Limburg Tungelroy
Telefoon:
0495 562 985
Site:
www.mfakimpeveld.n

Organisator

Stichting Wielerronde Tungelroy
Telefoon:
0495651934
E-mail:
info@stichtingwielerrondetungelroy.nl
Site:
www.stichtingwielerrondetungelroy.nl