Je kunt zelf een evenement toevoegen aan de agenda van Nederweert24 via deze link.

LET OP | Een nieuw aangemaakt evenement zul je niet direct zien in de agenda,
dit moet eerste goedgekeurd worden door de redactie.

 

~

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Weerter Korennacht

14/09/2019 - 17:30 tot 23:00

Gratis

Een nieuw seizoen vraagt om nieuwe initiatieven.
Weerter Gemengd Koor Vivace komt met zo’n nieuw initiatief – de Weerter Korennacht. Een primeur voor Weert met als doel mensen te verbinden door de stad een avond lang te vullen met koormuziek, gratis toegankelijk voor iedereen.
Deze eerste Weerter Korennacht zal plaatsvinden op zaterdagavond 14 september a.s. Die avond zullen zes koren uit binnen- en buitenland elk twee korte optredens verzorgen op verschillende locaties in het centrum van Weert. Het publiek kan van het ene optreden naar het andere wandelen en genieten van de muziek en de gezelligheid die de Weerter binnenstad te bieden heeft. Doordat ieder koor zijn eigen repertoire kiest, ontstaat er een gevarieerd muzikaal aanbod.
De deelnemende koren verzamelen zich vanaf rond 17.30 uur in het Franciscushuis en zullen van daaruit de stad in gaan om op de verschillende locaties te gaan zingen. De korennacht zal aan het eind van het programma ook weer in het Franciscushuis worden afgesloten met een optreden van de zes deelnemende koren, apart en gezamenlijk.
Weerter Gemengd Koor Vivace nodigt u van harte uit om deze avond geheel of gedeeltelijk bij te wonen en te genieten van muziek, gezelligheid en samenzijn.
De toegang is gratis.

Gegevens

Datum:
14/09/2019
Tijd:
17:30 tot 23:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Website:
www.vivaceweert.nl

Organisator

WGK Vivace
Telefoon:
0652605552
E-mail:
secretaris@vivaceweert.nl
Website:
www.vivaceweert.nl

Locatie

Centrum Weert
Weert, Limburg Netherlands + Google Maps