Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Weert Kermis

27/09/2013

De kermis, een van de topevenementen van Weert, begint binnenkort. Van vrijdag 27 september t/m woensdag 2 oktober 2013 is de Weerter kermis ‘the place to be’ voor alle kermisliefhebbers.

De Weerter kermis kent een gevarieerd kermisprogramma, dat begint met een officiële opening door wethouder Cardinaal op de vrijdag (18.30 uur op de Markt) en een vuurwerkshow ter afsluiting van de kermis op woensdagavond.

Over de kermis in Weert
De grootste, goedkoopste en gezelligste kermis van Limburg vind je in Weert. In het laatste weekend van september verandert het centrum van de stad ieder jaar in een groot pretpark met zo’n 140 attracties verdeeld over 7 kermispleinen. Op elk plein staat een complete kermis met een bonte verzameling aan attracties voor jong en oud. Wandel langs de 1,7 kilometer lange route en laat je verrassen.

Onder de liefhebbers staat de Weerter kermis bekend als de mooiste binnenstadkermis van Nederland. De kermis van Weert is al jaren een van de meest bezochte evenementen in Nederland. Jaarlijks bezoeken honderdduizenden mensen dit volksfeest. Zorg dus dat je erbij bent.

Goedkope entreeprijzen 
Het gemeentebestuur hecht er grote waarde aan dat de Weerter kermis voor het publiek betaalbaar is en blijft. Zeker in vergelijking met andere grote kermissen in Nederland. Daarom zijn de prijzen voor de attracties dit jaar hetzelfde als in 2012. Kindervermaak kost maximaal € 1,00 per kind, grote vermaakzaken mogen maximaal €2,00 per persoon vragen en familiezaken € 1,50. Uitzonderingen hierop zijn bijzondere attracties, met soms een beperkt aantal zitplaatsen zoals Mission Space, de Booster xxl en Inversion, en het Diamond Wheel. Daar liggen de entreeprijzen iets hoger. Met deze prijzen is de kermis voor iedereen een echt feest, en kunnen kinderen volop genieten van alle attracties.

Gegevens

Datum:
27/09/2013
Evenement Categorie:

Organisator

Gemeente Weert

Locatie

Centrum Weert
Weert, Limburg Netherlands + Google Maps
Zet Notificaties aan OK Nee dankje