Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Walk&Talk voor werkzoekenden

14/09 - 09:30 tot 11:30

Gratis

Omgaan met stress tijdens je zoektocht naar werk
Ervaar je stress tijdens je zoektocht naar werk en wil je daar beter mee omgaan? Kom dan naar de gratis Walk&Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden op maandag 14 september van 9.30 tot 11.30 uur bij Bibliocenter Weert.

De periode waarin je op zoek bent naar (ander) werk wordt vaak als stressvol ervaren. Kortdurende spanning is niet zo’n probleem, maar als stress langer aanhoudt kun je allerlei lichamelijke en/of psychische klachten krijgen. Denk hierbij onder andere aan concentratieproblemen, slaapproblemen en hoge bloeddruk.

Didonne op den Buijsch van Pleasant Life is Life, Adem en Hartcoherentie coach. Zij laat je zien hoe je met behulp van hartcoherentie beter bestand bent tegen stress.

Wat is een Walk&Talk?

Walk&Talk zijn dé netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. Werk zoeken hoef je niet alleen te doen. De netwerkbijeenkomsten geven je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht! Je krijgt praktische tips van een gastspreker en je leert van de ervaringen van andere deelnemers. Kortom; ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring met een goede kop koffie erbij. Je krijgt support en je wordt enthousiast aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen in je zoektocht naar werk.

De Walk&Talk netwerkbijeenkomsten vinden maandelijks plaats bij Bibliocenter Weert en hebben elke maand een ander thema. De actuele data en thema’s zijn te vinden op https://www.bibliocenter.nl/walk-talk-agenda.html. Deelname is gratis!

Deelname kan alleen na aanmelding via www.bibliocenter.nl/walk-talk-1409.

Gegevens

Datum:
14/09
Tijd:
09:30 tot 11:30
Kosten:
Gratis
Website:
www.bibliocenter.nl/walk-talk-1409

Organisator

Bibliocenter
Telefoon:
0882432014
E-mail:
info@bibliocenter.nl
Website:
www.bibliocenter.nl

Locatie

bibliocenter Weert
Wilhelminasingel 250
Weert, 6001 GV
+ Google Maps
Telefoon:
088-2432000
Website:
www.bibliocenter.nl