Je kunt zelf een evenement toevoegen aan de agenda van Nederweert24 via deze link.

LET OP | Een nieuw aangemaakt evenement zul je niet direct zien in de agenda,
dit moet eerst goedgekeurd worden door de redactie.

~

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrienden van: Claude Bourbon (voorprogramma Luc Burgerjon)

11/03/2018 - 15:00 tot 18:00

Vrienden van:

Wordt vriend van het theater en krijg een exclusieve uitnodiging voor dit concert. Geen losse kaartverkoop.

Claude Bourbon: Middeleeuwse en Spaanse blues

Klaar voor een unieke en getalenteerde kijk op een breed scala aan muzikale tradities? Claude Bourbon is bekend in heel Europa en Amerika voor geweldige gitaaruitvoeringen die blues, Spaanse en Oosterse stijlen naar onbekende gebieden brengen.

Met zijn onnavolgbare stijl gebruikt Claude alle vijf de vingers van elke hand apart, maar in harmonie, plukken en tokkelen deze met een snelheid en precisie die zijn vingers vaak lijken te laten vervagen. Duizenden mensen in het VK, Europa en de VS hebben genoten van het luisteren naar deze virtuoos. En voor de meerderheid van zijn publiek is het een ervaring die hen dwingt om steeds weer terug te komen om hem te horen spelen terwijl zijn vingers lichtjes dansen over de snaren van zijn gitaar en hiermee het unieke geluid creëren dat ‘Claude’ is.

Claude heeft al op talloze locaties gespeeld, waaronder Glastonbury Festival, Isle of Wight Festival, Colne Great British & Blues Festival en Rock O’Z Arene. Hij heeft het podium gedeeld in Europa en de VS met talloze muzikanten, Calvin Russel, Charlie Morgan (Elton John, Gary Moore), Jan Akkerman (Focus), Steve Grossman (Miles Davis), Herbie Armstrong (Van Morisson), Jose Barrense Dias en nog veel meer.

http://www.claudebourbon.org

Gegevens

Datum:
11/03/2018
Tijd:
15:00 tot 18:00
Website:
https://www.facebook.com/events/1563224847126148

Locatie

Theaterboerderij Boeket
rosselsweg 3
Nederweert,6031 PVNetherlands
+ Google Maps