Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vivace viert kert met SuuS

15/12/2018 - 20:15 tot 22:30

€21,50

Nadat zij in 2016 helaas verstek moest laten wegens ziekte, komt zij haar belofte alsnog na: Suus komt naar Weert, om Kerst in te luiden met Vivace!

Wie kun je beter vragen mee te doen met het jaarlijkse kerstconcert, dan iemand die je alles om je heen doet vergeten en je midden in het hart weet te raken? Het veelzijdige Limburgse talent Suzan Seegers, oftewel SuuS , doet dit keer op keer met haar sprankelende persoonlijkheid en haar fantastische stem.

Suzans wieg staat in het Limburgse Sittard. Vlak na haar geboorte op 13 november 1980 verhuist ze met pap, mam en zus Hannie naar Melick. Een kerkdorpje bij Roermond waar, zoals in veel Limburgse plaatsen, muziek bijna belangrijker is dan eten en drinken. Haar jeugd voelt ze als een warm bad. Letterlijk ook, want vrolijke Suzan, iedereen zegt Suus, maakt al heel jong furore als de motormuis van de zwemvereniging. Tot op de dag dat ze “eindelijk” bij het kinderkoor mag. Want Suus wil zingen. Altijd zingen. Daar valt de kleine spontane flapuit meteen op door haar opvallend rijke zangstem. Suus wordt terstond tot soliste gebombardeerd. Best eng zo alleen op de voorgrond, vindt ze, maar ze doet het. Wat later, bij de jeugdharmonie, speelt ze dwarsfluit. Maar als de dirigent haar stem hoort is het fluiten gedaan. Tijdens de lokale taptoe schenkt hij de achtjarige hittepetit haar grote debuut. Voor een vol kerkplein zingt ze “Heal The World”. A star is born.
Intussen kent heel Nederland haar van hoofdrollen in musicals tot coproducties met andere Nederlandse sterren en zelfs onewoman shows. Toch vindt zij tijd om haar belofte na te komen en komt ze naar Weert om samen met Weerter Gemengd Koor Vivace een prachtig kerstconcert neer te zetten, dat je niet mag missen.

Zowel SuuS als Vivace zijn winnaars van de Weerter Podium Publieksprijs. Hoogste tijd om elkaar eens te ontmoeten op dat podium van het Munttheater en te ervaren wat er dan gebeurt. Het kerstseizoen begint dan ook op 15 december in het Munttheater om 20.15 uur met een sprankelend concert.

Kaarten à €21,50, inclusief pauzedrankje, kunt U reserveren bij het Munttheater of via secretaris@vivaceweert.nl
Voorafgaand aan het concert kunt U , tegen een extra vergoeding, vast in de stemming komen door te genieten van een smaakvol diner in de Foyer, verzorgd door Hostellerie Munten. Hiervoor kunt U zich aanmelden bij secretaris@vivaceweert.nl

Gegevens

Datum:
15/12/2018
Tijd:
20:15 tot 22:30
Kosten:
€21,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
www.vivaceweert.nl

Organisator

Weerter Gemengd Koor Vivace
Telefoon:
0495-530176
E-mail:
secretaris@vivaceweert.nl
Website:
www.vivaceweert.nl

Locatie

Munttheater Weert
Collegeplein 3
Weert,Limburg6001 HNNetherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0495-513575