Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Veranderingen tijdens je zoektocht naar een nieuwe baan

20/06 - 09:30 tot 11:30

Gratis

Het leven verandert continue. We zijn gewend gewoontes op te bouwen en deze ook weer los te laten. Zoeken naar een nieuwe baan kan voelen als een grote stap of juist als een nieuwe toekomst. Het vraagt je te kunnen omgaan met veranderingen. Heb jij hiervoor controle of juist regie nodig? Kom erachter tijdens de gratis Walk & Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden op 20 juni van 9.30 uur tot 11.30 uur bij Bibliocenter Weert.

Walk & Talk

Spreker Hanneke Hoens kan je leren weer een reële kijk op gebeurtenissen te ontwikkelen, waardoor je minder vecht voor controle en juist veiligheid en regie ontwikkelt. Hierdoor word je flexibeler om de veranderingen thuis of op het werk meer vorm te geven. En het kan je helpen om meer vanuit je kracht een baan te vinden.

Hanneke is vitaliteitscoach en docent. Ze begeleidt zowel mensen in groepen als individueel op hun persoonlijke pad in haar eigen praktijk Hoens Coaching en Counseling.

Wat is een Walk & Talk?
Walk & Talk zijn dé netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. De bijeenkomsten geven je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht! Kortom; ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring met een goede kop koffie erbij. Je krijgt support en je wordt aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen in je zoektocht naar werk.

De netwerkbijeenkomsten vinden elke derde maandag van de maand plaats bij Bibliocenter Weert en hebben elke keer een ander thema. Deelname is gratis, aanmelden is verplicht.

Aanmelden kan via www.bibliocenter.nl/walk-talk-agenda

 

Gegevens

Datum:
20/06
Tijd:
09:30 tot 11:30
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.bibliocenter.nl/walk-talk-agenda.html

Organisator

Bibliocenter
Telefoon:
0882432014
E-mail:
info@bibliocenter.nl
Site:
www.bibliocenter.nl

Locatie

bibliocenter Weert
Wilhelminasingel 250
Weert, 6001 GV
+ Google Maps
Telefoon:
088-2432000
Site:
www.bibliocenter.nl