Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VacatureCafé in Weert

14/02/2017 - 16:00 tot 18:00

Op 14 februari vindt voor de zesde keer het VacatureCafé Limburg plaats in Weert. Het VacatureCafé Limburg brengt werkgevers en werkzoekenden op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. De locatie is dit keer het Golden Tulip Hotel.

Het VacatureCafé Limburg is de ideale ontmoetingsplek voor werkgevers en werkzoekenden. Zonder sollicitatiebrieven, maar meteen de dialoog,” aldus Mathias Brockmann, projectmanager VacatureCafé Limburg. In een paar uur tijd gaan werkgevers met gemotiveerde werkzoekenden in gesprek om te kijken of er een eerste klik is. Is deze klik er, dan vervolgt de werkgever de sollicitatieprocedure.

De kracht van het VacatureCafé is het informele en laagdrempelige karakter. “Met een kop koffie in de hand en gesprekken aan statafels”, licht de heer Brockmann toe. Voor werkzoekenden is dit evenement gratis en aanmelden is niet nodig. Zij kunnen tussen 16.00 en 18.00 uur gewoon binnenlopen. Ook kunnen werkzoekenden die middag deelnemen aan een workshop en cv-check. “Zo helpen we ze nog verder op weg in hun zoektocht naar een baan,” vervolgt de heer Brockmann zijn verhaal.

Eerdere edities waren zeer geslaagd. Als gevolg van de 7 VacatureCafés die in 2016 in Limburg zijn georganiseerd, zijn er tientallen vacatures ingevuld bij de deelnemende bedrijven. Van LBO tot HBO, bij kleine en grote organisaties. Met de 11 VacatureCafés die dit jaar op de planning staan voor Limburg, wil het VacatureCafé Limburg nog beter aansluiten op de vraag van werkgevers en werkzoekenden.

VacatureCafé in Weert

Het VacatureCafé Limburg (VCL) is een Not4Profit initiatief van MKB-Limburg en Start Foundation. De VacatureCafés worden op vrijwillige basis gerund door een groep werkzoekenden in samenwerking met de aanwezige werkgevers. Voor meer informatie: www.vacaturecafelimburg.nl.

Toon meer vacatures

Gegevens

Datum:
14/02/2017
Tijd:
16:00 tot 18:00

Organisator

MKB-Weerterland
E-mail:
weerterland@mkblimburg.nl
Website:
http://www.mkblimburg.nl/afdelingen.html?id=5

Locatie

Golden Tulip Weert
Driesveldlaan 99
Weert, 6001 KC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0653995595