Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Toveren tijdens de Wilde Buiten Dagen!

20/10/2013 - 12:30 tot 16:30

€4,50

Tijdens de Wilde Buiten Dagen van Natuurmonumenten worden jonge heksen en tovenaars tussen de 4 en 12 jaar klaargestoomd voor hun diploma. Maak magische toverdrankjes, leer vliegen op een bezemsteel, ga op zoek naar de schuilplaats van heksen en zoek je eigen eten in de natuur. Dat en nog veel meer doe je tijdens de Wilde Buiten Dagen van Natuurmonumenten. Dus … ben je dol op padden, is 13 je geluksgetal en ben je niet vies van moeraswinden en rattenkeutels?

Laat je betoveren door de natuur!
Maak magische toverdrankjes, leer vliegen op een bezemsteel, ga op zoek naar de schuilplaats van heksen en zoek je eigen eten in de natuur. Verander je zelf in een toffe tovenaar en behaal je toverdiploma. Dat en nog veel meer doe je tijdens deze Wilde Buitendag van Natuurmonumenten in en rondom Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man in Weert.

Toverroutes!
Tijdens de Wilde Buitendag loop je een route langs alle activiteiten. Deze Toverroutes zijn met hulp van bostovenaars uitgezet. Als je verkleedt komt, is het nog leuker om de activiteiten te doen! Kijk voor een overzicht en alle informatie op: www.natuurmonumenten.nl/wildebuitendagen Wie, waar en wanneer? Voor wie is deze spannende dag: Jongens en meisjes (4-12 jaar), vriendjes, vriendinnetjes, ouders en grootouders. Het mooie feest start in en rondom Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man in Weert. Zondag 20 oktober ben je dus van harte welkom om dit gezellige feest mee te vieren. Wil je nog eens en dan in een ander natuurgebied! Kijk dan op:  www.natuurmonumenten.nl/wildebuitendagen

Gegevens

Datum:
20/10/2013
Tijd:
12:30 tot 16:30
Kosten:
€4,50
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man
Geurtsvenweg 4
Weert, Limburg 6006 SN Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0495-524893