Je kunt zelf een evenement toevoegen aan de agenda van Nederweert24 via deze link.

LET OP | Een nieuw aangemaakt evenement zul je niet direct zien in de agenda,
dit moet eerst goedgekeurd worden door de redactie.

~

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Thema-avond Buitengebied in Balans

11/06/2014 - 19:00 tot 22:00

Een gezonde veehouderij in een gezonde leefomgeving is het thema van een openbare bijeenkomst op woensdag 11 juni in de raadzaal van het gemeentehuis in Nederweert. De avond maakt deel uit van het beleidsprogramma “Buitengebied in Balans, Samen doen“.

Het doel van het programma is om het buitengebied in de gemeente Nederweert toekomstbestendig te maken en te houden. Tijdens de avond presenteert milieu-epidemioloog professor Dr. Ir. Dick Heederik de laatste wetenschappelijke inzichten over de relatie tussen veehouderij en gezondheid. Drs. Henk Jans, arts milieu en gezondheid gaat in op de ervaringen die in Noord-Brabant op dit gebied zijn opgedaan.

Vervolgens richt het programma zich op de situatie en aanpak in Nederweert. Gestart wordt met het presenteren van een overzicht van de ondernomen acties en activiteiten de afgelopen twee jaar. Daarna is het de bedoeling dat bezoekers met elkaar de dialoog aangaan over de gewenste aanpak. Volgende week leest u in het Gemeente Contact meer over het programma van de avond.

Gegevens

Datum:
11/06/2014
Tijd:
19:00 tot 22:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Raadzaal Gemeentehuis
Raadhuisplein 1
Nederweert, Limburg 6031 VR Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0495-677111