Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Stadstriathlon Weert

Stadstriathlon Weert

10/06/2017 - 08:00 tot 17:00

In 2017 vindt de Stadstriathlon Weert, net als dit jaar, plaats in het tweede weekend van juni. Volgend jaar is dit vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni.

Alweer een half jaar geleden vond de zevende editie van de Stadstriathlon Weert plaats op het welbekende Bassin. Onder de atleten heeft de stichting een enquĂȘte gehouden om onder andere de beoordeling van de Weerter triathlon te achterhalen. Het doel van de enquĂȘte is het vaststellen van de doorgevoerde verbeterpunten (e.g. wijziging in parcoursen) en toekomstige verbeterpunten. De Stadstriathlon Weert werd gemiddeld beoordeeld met het rapportcijfer: 8,3. Dit rapportcijfer is een bevestiging van de kwaliteit voor de deelnemers en voor de organisatie. Tijd om voor te gaan bereiden voor 2017!

Ondertussen heeft Stichting Stadstriathlon Weert het goede bericht ontvangen dat ook in 2017 de ETU European Cup OD wedstrijd aan Weert is toegewezen. De exacte driedaagse triathlon programmering wordt zaterdag 17 november officieel bekendgemaakt na het Nederlandse Triathlon Bond (NTB) congres.

Samen met de gemeente Weert, Provincie Limburg, Nederlandse Triathlon Bond (NTB) en European Triathlon Union (ETU) wordt er ook al verder gekeken naar 2019. Inmiddels is het lobby programma in volle gang om in 2019 de Europese Kampioenschappen triathlon OD (Olympic Distance) naar Weert te halen.

Gegevens

Datum:
10/06/2017
Tijd:
08:00 tot 17:00
Serie:
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Zet Notificaties aan OK Nee dankje