Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Spectaculaire Kinderdag Eynderhoof

03/06/2018 - 13:00 tot 17:00

€6,00

kinderen neem jullie ouders mee naar het openluchtmuseum!
Kinderen hebben nu eenmaal een streepje voor in het limburgs openluchtmuseum Eynderhoof, het limburgs openluchtmuseum in Nederweert Eind waar traditie en gebruiken nog met een hoofdletter geschreven worden, net als sfeer en cultureel erfgoed.

Maar voor zondag 3 juni worden alle kinderen uit de regio (en daarbuiten) opgeroepen om hun ouders en grootouders mee te nemen naar het museum voor een groots opgezette doe-dag. Het museum sluit daarmee mooi aan bij de internationale dag van het kind, waarop elke jongling eens extra verwend mag worden. Naast vader- en moederdag nu ook een heuse Kinderdag in Nederweert Eind

Circus
De hele middag kunnen kinderen kiezen uit een scala van activiteiten op het gebied van vermaak, actie en creativiteit. Centraal staat het optreden van circusgroep Luijten en kornuiten uit Neer. Zij zullen jongleren en allerlei acrobatische toeren uithalen. Uniek is dat ze de jeugd bij deze acts betrekken en diegenen die talent hebben zullen als een kleine artiest naar huis gaan.

Kermis
OP deze middag wordt de nieuwste aanwinst van het museum, een nostalgische zweefmolen, voor het eerst in werking gesteld en kunnen kinderen gratis het geweldige gevoel beleven van door de lucht zweven met de haren heerlijk wapperend in de wind. Laat ouders en grootouders vast weer de tijd van vroegere jaren herbeleven waarin deze attractie op de kermis een van de belangrijkste attracties was.

Creatief
Kinderen kunnen deze activiteitenmiddag ook nog kiezen uit schilderen, boetseren, poppenkast kijken, katapultspel, kegelspel, op de foto met een grote OEHOE, koekhappen, rabuis maken, in het schooltje wordt de juf geholpen door een nogal onhandige hulpjuffrouw, vlechten, een bijenmasker maken bij de imkers en volop lachen met de capriolen van een clown.

Behalve de gebruikelijke entree zijn geen extra kosten aan deze middag verbonden. Dus al met al een hele goede reden om samen met je ouders en grootouders een bezoek te brengen aan het museum. Voor hen zijn natuurlijk alle ambachten in bedrijf en zullen de stoelenmatters extra in het zonnetje worden gezet. In de herberg speelt de groep Tussendoor en op het terras speelt accordeonist Kees Strijbos.
Al bekend met de gezinskaart voor een seizoen lang genieten? Voor meer informatie bezoek de website www.eynderhoof.nl.

Het museum is elke dinsdag-, woensdag-, vrijdag- en zondagmiddag geopend van 13.00-17.00 uur

Gegevens

Datum:
03/06/2018
Tijd:
13:00 tot 17:00
Kosten:
€6,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
www.eynderhoof.nl

Organisator

Eynderhoof
Telefoon:
0495-626507
E-mail:
eynderhoof@planet.nl
Website:
www.eynderhoof.nl

Locatie

Eynderhoof
Milderspad 1
Nederweert-Eind, 6034 PL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0495 626507
Website:
www.eynderhoof.nl