Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Soul & Dances Day

28/06/2015 - 16:00 tot 21:00

Op koopzondag 28 juni aanstaande wordt op een buitenpodium bij de Martinuskerk in Weert weer een zinderende zomerfeest gehouden met opzwepende muziek van Soulband Turnback vanaf 16.00 uur tot….? De letters S.O.U.L. staan hierbij voor “Sound Of United Love” voor soul & dances als thema dit jaar!
Soulband Turnback heeft, na hun vorige Weert 600 jaar stad evenement “Soul & Latin Night” nu voor het thema “Soul & Dances Day” gekozen en samenwerking gevonden met diverse Weerter dansgroepen van dans- en groepsfitnesschool The Big Experience, acrobatiek van Arte Favola en een DJ met een vette house play list.

Bij al deze swingende muziek kan niemand stil blijven zitten. Leef je heerlijk uit op de dansvloer tussen alle dansacts door. De Oude Markt met de St. Martinustoren als achtergrond en de omliggende terrassen bieden de perfecte coulissen voor een gezellig en intiem muziekfeest in de open lucht. De Soul & Dances Day is mogelijk gemaakt door horecaondernemer Bert Nelissen.

SOULBAND TURNBACK:
Wie ‘Soulband’ intikt op Google.nl ziet het meteen staan: ‘Soulband Turnback maakt feest met Soul, Disco en Funk’. De 10-koppige soulformatie Turnback maakt met de juiste mix van muziekstijlen elk optreden tot een swingende trip to memory lane. Met nummers van onder andere Bruno Mars, Pharrell Williams, Earth Wind&Fire, Maroon 5, Nile Rodgers’ Chic, Stevie Wonder, Chaka Khan, Incognito, Lionel Richie, Amy Winehouse maar zeker niet op de laatste plaats the godfather and godmother of soul: James Brown and Aretha Franklin. Het dak gaat er altijd af!

Soulband Turnback is eind 2003 opgericht en is een echte vette, gezellige, maar vooral goéde soulband. De stuwende motor van de band is het combo, bestaande uit Hans Freij op gitaar, Richard Peters op basgitaar, Bart van de Griendt op toetsen en Pieter Biemans achter de drums. Om de band muzikaal en visueel nog een éxtra dimensie te geven is een blazerssectie toegevoegd, bestaande uit Frank Beerens op trompet, Bob le Nobel op saxofoon en Rene Corbey op trombone. De leadvocals, Michel van den Einden, Inge Loog en Steffi Ras maken deze bezetting compleet.

Een hoogtepunt tot nu toe was een optreden samen met ex-Idols Hind voor 1500 man en een afterparty met Alain Clark.
Soulband Turnback haalt altijd alles uit de kast en iedereen gaat altijd voor de volle 100%. Kortom: Met Soulband Turnback ‘in da house’ wordt het zéker een feest.

THE BIG EXPERIENCE:
The Big Experience is een frisse, jonge, dynamische dans- en groepsfitnessschool die bekend is om zijn professionaliteit, originaliteit, creativiteit, inventiviteit, maar vooral om zijn knallend enthousiasme dat zich weerspiegelt in spectaculaire dansoptredens.
Ze willen niet alleen kennis geven maar ook ontvangen van hun jeugd, en van alle culturen wijsheid ontvangen om dit weer te kunnen geven aan de jeugd van de toekomst. Ze hebben een sterk team met veel verschillende achtergronden en karakteristieken. Hun docenten werken professioneel en brengen ieder hun eigen deskundigheid en vakkundigheid in de les.Hun zorgzaamheid gaat uit naar hun leerlingen. Hun team streeft ernaar dat zij zich volledig vertrouwd voelen zodat zij zich steeds verder kunnen ontwikkelen in de lessen, en in het dagelijks leven.

Gegevens

Datum:
28/06/2015
Tijd:
16:00 tot 21:00
Evenement Tags:

Locatie

Centrum Weert
Weert, Limburg Netherlands + Google Maps