Je kunt zelf een evenement toevoegen aan de agenda van Nederweert24 via deze link.

LET OP | Een nieuw aangemaakt evenement zul je niet direct zien in de agenda,
dit moet eerst goedgekeurd worden door de redactie.

~

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Silent Comedy – De ultieme cabaretbeleving

20/03 - 20:00 tot 22:30

€22,50

Vijf artiesten, twee geluidskanalen, bezoekers met een koptelefoon op en een doodstille zaal waar plotseling lachsalvo’s opborrelen. Zet bij binnenkomst uw koptelefoon op en ervaar wat er gebeurt. Een totaalbeleving waar jij de controle over hebt!

De Silent Comedy start al voor het doek opgaat. In de foyer mogen bezoekers een koptelefoon opzetten. Ze krijgen een korte uitleg van de medewerkers van het theater. Twee cabaretiers als dj ontvangen het publiek (koptelefoon op blauw), twee andere artiesten houden een beschouwend gesprek over de gasten die binnenstromen. Op de achtergrond fluiten wat vogeltjes mee als geluidsdecor (koptelefoon op rood).

Het opwarmertje blijkt uitstekend te werken. Eenmaal in de theaterzaal, spelen de toeschouwers met verve hun eigen partij mee. Ze bepalen waar de cabaretiers hun grappen over gaan maken. Het gesprek tussen publiek en artiesten wordt gevoerd via een zogeheten ‘catchbox’ met microfoon die vrolijk door de zaal wordt geslingerd. Je kunt switchen tussen de microfoons van vier improvisatie cabaretiers. En dat levert hilarische momenten op. Want waar de ene helft van het publiek kijkt en luistert naar twee comedians die een blind date naspelen, luistert de andere helft naar dat wat er in het hoofd omgaat van de twee ‘daters’.

PROGRAMMA

PRE-PARTY
Bij binnenkomst ontvang je een koptelefoon. Hierop hoor je eerst een Silent Disco muziekje. De comedians komen 30 minuten voor aanvang naar de foyer. Je eerste keuze: luister je naar een radioshow over de Silent Disco of kies je voor een comedyshow met het publiek?

BEZOEK VOORSTELLING

AFTERPARTY
Na de voorstelling hoef je nog niet meteen naar huis! Ook na afloop krijg je de keuze tussen twee kanalen. Op het ene kanaal vindt een Silent Disco plaats met twee comedians als gangmakers. Op het andere kanaal luister je naar een nagesprek met het publiek!

Gegevens

Datum:
20/03
Tijd:
20:00 tot 22:30
Kosten:
€22,50
Evenement Categorie:
Website:
https://www.munttheater.nl/agenda/silent-comedy/

Locatie

Munttheater Weert
Collegeplein 3
Weert, Limburg 6001 HN Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0495-513575