Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Seizoenswandeling bij Buitencentrum De Pelen

30/12/2012 - 14:00 tot 17:00

€7.50

Elke laatste zondag van de maand houdt Staatsbosbeheer, in samenwerking met de ANWB, een Seizoenswandeling vanaf de acht Buitencentra. Ook bij Buitencentrum De Pelen start op zondag 30 december om 14.00 uur een begeleide Winterwandeling in De Groote Peel. Deelname kost

€ 7,50 voor volwassenen en € 5,- voor kinderen. Prijs is inclusief een dierenpin, een warme drank en een wafel na afloop.  Tickets bestellen via:  www.landvananwb.nl/naar-buiten-op-zondag. Het Buitencentrum De Pelen ligt aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.  

Geniet van de seizoenen!

Naar buiten gaan is elk seizoen een feest, want elk jaargetijde brengt nieuwe verrassingen. Van de geuren en kleuren in de herfst tot de lente waarin alles groen en de zon weer warmer wordt. Of de zomer waarin het elke dag wel lekker is om buiten te zijn.

Maar ook de winter kent zeker zijn charmes. Ook al vriest of sneeuwt het,  met warme kleren en stevige schoenen aan kan je alle elementen trotseren. Bovendien gaan we tijdens deze winterwandeling van drie kilometer stevig doorstappen. De route gaat over knuppelbruggen en peelbanen, langs een vogelkijkhut en een uitkijktoren. De Peelgids vertelt onder andere over de vele vogels die in de winter in De Groote Peel verblijven, maar springt ook in op dingen die spontaan gebeuren. Een heerlijke wandeling volop natuurbeleving!

Goodybag aanbieding in het Buitencentrum

Maar Staatsbosbeheer en de ANWB hebben nog meer voor u in petto. Bij de balie van alle buitencentra van Staatsbosbeheer is elke zondag een Goodybag te koop. Bij Buitencentrum De Pelen  vindt u de wandelkaart van De Groote Peel, een magazine van zowel Staatsbosbeheer als ANWB en een gezellige thermosfles. ANWB-leden en Staatsbosbeheer Buitenpashouders betalen € 9,95, niet-leden of –pashouders € 12,95 voor deze tas.

Kijk voor meer informatie over deze ANWB/Staatsbosbeheer actie en alle deelnemende Buitencentra op www.buitencentra.nl of www.landvananwb.nl

Gegevens

Datum:
30/12/2012
Tijd:
14:00 tot 17:00
Kosten:
€7.50
Evenement Categorie:

Locatie

BuitenCentrum De Pelen
Moostdijk 15
Ospel, Limburg 6035 RB Netherlands
Telefoon:
0495-641497