Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Schuberts Winterreise uitgevoerd door het Coco Collectief

08/12/2017 - 20:00 tot 22:00

€15,

Vol overgave stort het Coco Collectief zich op Schuberts Winterreise!

Het Coco Collectief bestaat uit pianist Maurice Lammerts van Bueren, zangeressen Wendeline van Houten, Merlijn Runia, Jannelieke Schmidt, Nikki Treurniet en de Nederweertse Ellen Valkenburg. Onder regie van Marc Pantus krijgt de cyclus een theatrale invulling en de verrassende arrangementen door Maurice Lammerts van Bueren zijn de vijf zangeressen op het lijf geschreven. In oktober 2017 is de Winterreise-cd van het Coco Collectief wereldwijd uitgebracht bij het label Etcetera. Een aanrader om deze eigentijdse versie van Schuberts meesterwerk te komen beleven!

“De prachtige arrangementen zijn met uiterste zorg en toewijding op het lijf van deze vijf jonge topzangeressen geschreven: letterlijk en figuurlijk. Een uitstekende hedendaagse aanvulling op dit veel geroemde meesterwerk. Gaat dat zien!” (Saskia Meijs, programmeur van het Concertgemaal Amsterdam)

ENTREE: kaarten zijn te koop aan de balie bij RICK, Beekstraat 27 in Weert of via de website van het Coco Collectief: http://www.cococollectief.com/ voor € 15, per kaart.

Gegevens

Datum:
08/12/2017
Tijd:
20:00 tot 22:00
Kosten:
€15,
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://www.ricknet.nl/rick/agenda-overzicht/schuberts-winterreise-uitgevoerd-door-coco-collectief

Organisator

Coco Collectief
E-mail:
cococollectief@gmail.com
Website:
www.cococollectief.com

Locatie

Concertzaal RICK
Beekstraat 27
Weert, 6001 GG Nederland
+ Google Maps