Je kunt zelf een evenement toevoegen aan de agenda van Nederweert24 via deze link.

LET OP | Een nieuw aangemaakt evenement zul je niet direct zien in de agenda,
dit moet eerst goedgekeurd worden door de redactie.

~

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Roofvogels vliegen over druk Nederweert Eind

20/09/2017 - 13:00 tot 17:00

€2,50

Wie beweert dat het in Nederweert Eind niet spannend is zal teleurgesteld zijn. Het openluchtmuseum organiseert weer een grote DOE dag voor de Kinderen, die samen met hun ouders zijn op deze woensdag in september welkom worden geheten om weer samen met de kindergidsen creatief aan de slag te gaan.

Maar er staan niet alleen creatieve uitdagingen op het programma. Valkenier Evelien zal een roofvogelshow verzorgen samen met haar woestijnhavik Meeko en een van de prachtigste steenuilen. De vrijwilligers zorgen voor een kindvriendelijk en veilig verblijf maar soms is wordt het wel spannend. De kinderen worden meegenomen in een levendige biologieles door uilen-/braakballen uit te gaan pluizen. Met pincet en tandenborstel kunnen ze aan de slag om te zien wat uilen zoal eten en veroveren……lekkere hapjes als muizen bijvoorbeeld.

En voor wie een tochtje door de omgeving wil maken in een passend voertuig staat de huifkar voor de poorten van het museum klaar, waarin ouders en kinderen een klein tochtje kunnen maken door de natuur rondom het museum. Een prachtige natuur waar je ook buiten openingstijden een flinke wandeling kunt maken door de natuurgebieden die Nederweert rijk is. Met de klemtoon op rijk.

Het dagprogramma en de verdere activiteiten van dit seizoen kun je vinden op www.eynderhoof.nl.
Eynderhoof is geopend op dinsdag- woensdag-, vrijdag- en zondagmiddag van 13.00 – 17.00 uur. Bij slecht weer zijn de doeactiviteiten binnen.

Gegevens

Datum:
20/09/2017
Tijd:
13:00 tot 17:00
Kosten:
€2,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
www.eynderhoof.nl

Locatie

Eynderhoof
Milderspad 1
Nederweert-Eind, 6034 PL Nederland
Telefoon:
0495 626507
Website:
www.eynderhoof.nl

Organisator

Eynderhoof
Telefoon:
0495-626507
E-mail:
eynderhoof@planet.nl
Website:
www.eynderhoof.nl