Je kunt zelf een evenement toevoegen aan de agenda van Nederweert24 via deze link.

LET OP | Een nieuw aangemaakt evenement zul je niet direct zien in de agenda,
dit moet eerst goedgekeurd worden door de redactie.

~

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Receptie 50 jaar Jong Nederland Budschop

30/09/2017 - 19:00 tot 21:00

Gratis

Al sinds 30 september 1967 is Jong Nederland Budschop een begrip in Nederweert. Nu, bijna 50 jaar later, staat deze mooie vereniging nog steeds midden in de samenleving van Nederweert. Met een mooi ledenaantal, vele activiteiten voor zowel de vereniging als daarbuiten en een hechte groep vrijwilligers.

In al deze jaren zijn er dan ook tal van activiteiten geweest waar de vereniging haar steentje aan heeft bijgedragen. Hoogtepunten voor de leden, ex-leden, leiding, ex-leiding en alle andere vrijwilligers zijn er dan ook in alle vormen en maten. 
Bijvoorbeeld de jaarlijkse zomerkampen van Groningen tot Hongarije, Koninginnedag, de kerstvieringen waarbij leden en ouders een gezellig ontbijt hielden. Zelfs eigen festival ‘Budspop’ werd gehouden. 
Daarnaast natuurlijk ook nog tal van activiteiten waar heel Nederweert van mee heeft kunnen genieten zoals de jaarlijkse Sint Maartenviering of het Timmerdorp XXL. Ongetwijfeld weet je ook een mooi verhaal of anekde over Jong Nederland Budschop.

Met trots kan er dan ook gezegd worden dat Jong Nederland Budschop al (bijna) 50 jaar een geweldige ervaring voor jong en oud is. En juist daar wil de vereniging  bij stil staan. 
Zaterdag 30 september 2017, precies 50 jaar later, wordt dit heuglijke feit gevierd met een receptie bij Willem Tell a/d Beatrixstraat 47a in Nederweert in Budschop waar iedereen van harte voor is uitgenodigd. De receptie vindt plaats tussen 19.00 en 21.00.

“Wij zouden het leuk vinden om u tijdens deze viering te zien om samen te proosten op 50 jaar Jong Nederland Budschop. Samen gaan we voor nogmaals 50 Jaar!”

Gegevens

Datum:
30/09/2017
Tijd:
19:00 tot 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Clubgebouw Willem Tell
Beatrixstraat 47a
Nederweert, Nederland
+ Google Maps