Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Puzzeltocht Leveroy

22/04/2018 - 07:00 tot 14:00

Op zondag 22 april organiseert SV Leveroy weer haar jaarlijkse wandeltocht. Nieuw dit jaar is dat er een lente-puzzeltocht gemaakt is voor met name de kinderen en hun ouders/begeleiders. De afstand van deze tocht is 8 km. De wandeling voert het merendeel over verkeersluwe wegen, zandpaden en langs beken, o.a. de Tungelroyse beek. Daar waar nodig hebben we het gras extra gemaaid zodat er comfortabel gewandeld kan worden. De route is geheel gemarkeerd met pijlen en/of linten.

Ook is er een pauzeplaats bij zorgboerderij ‘Steegherhof’. Hier kunnen jullie voor een redelijke prijs koffie, thee, fris, diverse soorten vlaai, wafels, soep en broodjes verkrijgen. Er kan gestart worden tussen 7.00 en 14.00 uur vanaf de kantine van SV Leveroy, Graanmolen 4 in Leveroy.

Voor de drie groepen die bij de puzzeltocht de meeste punten halen, zijn er mooie bekers te winnen. Deze zullen in de week na de tocht aan de winnende groepen worden uitgereikt. De puzzeltocht bestaat uit route-opdrachten met foto’s en ook enkele leuke puzzelopdrachten.

Bij elke groep moet minimaal één volwassene meelopen. Het aantal deelnemers aan een groep is onbeperkt.

Inschrijfgeld volwassenen: € 2,50
Inschrijfgeld kinderen tot en met 12 jaar: € 1,00 inclusief snoepzak na afloop van de tocht

Hopelijk mogen we veel van jullie begroeten op deze lente-puzzeltocht.

Gegevens

Datum:
22/04/2018
Tijd:
07:00 tot 14:00
Website:
www.svleveroy.nl