Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PUGN-expositie met Belgische invloeden

15/10/2015 - 19:30 tot 21:00

Gratis
Pop Up Galerie Nederweert

Op donderdag 15 oktober wordt PUGN2 geopend, 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom iom dan kennis te maken met de exposanten en hun werk onder het genot van een hapje en een drankje. Het werk van de deelnemers is te kenmerken onder drie termen: kleurrijk, creatief en kunstig, maar vooral: interessant. De lijst van deelnemers is nog niet volledig, onderstaand toelichting op de meesten.

De schilderijen, objecten en serviesgoed van de Belgische kunstenaar Corneille Driezen, Codriez, dragen alle zijn typische en kenmerkende afbeeldingen. Zijn werken zijn druk, maar geven door het kleurgebruik een blije indruk. Enkele wapenfeiten: in 2012 nam hij deel aan de internationale Elephant Parade; in 2013 werd exposeerde hij op uitnodiging van de stad Paterson op de Art Walk; op uitnodiging van BergHoff-Worldwide decoreerde hij de Eclipse tableware (serviesgoed) dat vervolgens werd getoond op de Frankfurter Messe.
www.codriez.be

Het werk van de Belgische kunstenaar Philippe Lebeau kan geschaard worden onder Pop Art. Reizen naar de Verenigde Staten brachten hem in contact met ‘The American Dream’. De Amerikaanse levensstijl fascineert hem. Hij ontwikkelde een herkenbare, sfeervolle en levendige stijl, amusant of met een filosofische ondertoon, maar nooit zomaar een afbeelding. Ook de veramerikanisering in Europa komt terug in zijn werk.
www.philippelebeau.be

Joyce Brueren uit Tegelen maakt designproducten van plantaardig en dierlijk materiaal. Maar ook serviesgoed is niet veilig in haar handen. De werken vallen onder de noemer ‘sfeercreatie’. Diverse sfeerspecialisten in Nederland bieden haar werk aan. Niet voor niets. Haar werk mag bijzonder genoemd worden. Dat vond ook de jury van de wedstrijd ‘Vernieuwende Trendstyling 2012’ in Brussel. Zij kenden haar zilver toe.
www.jolls.nl

Exposant Mieke van Loon uit Nederweert had een droom. Een droom die uiteindelijk bewaarheid werd. Mieke creëert prachtig schilderwerk dat zij vervolgens reproduceert op shawls. Zij is de dochter van een bloemist. Het gevoel voor kleur en compositie zal zeker van thuis uit meegekregen zijn. In 2012 nam zij deel aan een expositie in het Provinciehuis in Maastricht. In 2014 was zij één van de deelnemers van het Nederweerter Kunstlint. In het najaar van 2014 exposeerde zij in het Klokgebouw in Eindhoven. Een ontmoeting met een kunstminnend staalconstructeur zorgde ervoor dat zij haar doeken op een passende manier kan presenteren in maatwerk lijsten.

Prachtig tattoo-werk van Ivo van den Dungen is te zien op evenzo prachtige foto’s van Nettie Hagenaars. Beiden uit Nederweert. Ivo plaatst werk van foto of door de klant zelf bedacht. Op verzoek werkt hij speciale wensen uit in tekening en tattoo.
www.eclipse-tattoo.nl

PUGN aan de Lindanusstraat 14 in Nederweert is iedere zaterdag geopend van 13.00 – 17.00 uur.
Ook open op koopzondagen.
www.popup-galerie.nl of facebook.

Gegevens

Datum:
15/10/2015
Tijd:
19:30 tot 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Pop Up Galerie Nederweert (PUGN)
Telefoon:
06-54 90 13 55 of 06 - 54 90 13 55
E-mail:
popupgalerienederweert@gmail.com
Website:
www.popup-galerie.nl

Locatie

Pop Up Galerie Nederweert (PUGN)
Kerkstraat 53
Nederweert,Limburg
+ Google Maps
Website:
www.popup-galerie.nl